Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Riberhus bringer hygge og smagsoplevelser til Åbyhøj

Gode smagsoplevelser og afslappet hygge mødes, når Riberhus’ ostevogn søndag den 26. november lægger vejen forbi Åbyhøj på en juletur. Her kan du både forkæle smagsløgene med Riberhus’ spændende udvalg og få en snak med ostemagerne, der går til deres håndværk med stor passion. Ostevognen står ved Åbyhøjcentrets Kvickly fra 11.00 til 16.00.

 

Riberhus’ ostevogn er i færd med at køre det danske landskab tyndt. Det samme klare budskab spredes i alle de byer, vognen kommer forbi: Tag en pause fra dit travle skema og nyd smagen af gode oste, der emmer af kvalitet og grundigt håndværk.

 

Ostevognen vil være placeret i hyggelige omgivelser, hvor gæsterne kan tage plads på havemøbler eller i hængesofaer. Her vil ostemagerne uddele gratis smagsprøver til gæsterne og fortælle om de forskellige Riberhus-oste.

 

”Riberhus’ ostemagere brænder for det gode håndværk. Og de brænder for at skabe den kvalitet, der tager tid. Det kan smages i ostene, der er lavet med tålmodighed og passion. Nu tager Riberhus’ ostemænd ud i det ganske land for at dele deres begejstring for ost med danskerne. Og det er en glæde, vi er sikre på smitter, når danskerne sætter tænderne i vores oste,” siger Camilla Blicher Simonsen, der er kategoridirektør for ost hos Arla.

 

Tag nysgerrigheden med hjem

De danske forbrugere har for vane at købe de oste, de allerede kender. Når hverdagen er travl, begraves eventyrlysten i rutinerne. Derfor ønsker Riberhus at vække danskernes nysgerrighed med et spændende udvalg af kvalitetsoste.

 

Ostevognen byder blandt andet på smagsprøver af de nye Mesterstykker, som er et resultat af Riberhus’ ostemageres arbejde med at afprøve nye, eksperimenterende fremstillingsmetoder og smags- sammensætninger. Man kan også smage ekstralagrede oste, varianter med lavt fedtindhold og oste med kommen. Blandt meget andet.

 

”Vi vil gerne inspirere danskerne til at udfordre deres vaner og smagsløg ved at prøve nogle nye oste, de ikke har smagt før. Målet er at give danskerne en god oplevelse, samtidig med at de bliver nysgerrige på nye smagsoplevelser. Og hvem ved, måske finder de besøgende en ny favorit blandt de spændende varianter,” siger Camilla Blicher Simonsen.

 

Fakta om ostevognen besøg i Åbyhøj

  • Ostevognen kommer til Åbyhøj søndag den 26. november 2017
  • Ostevognen står ved Åbyhøjcentrets Kvickly fra 11-16.00
  • Der vil være gratis smagsprøver til alle, mens der er rig mulighed for at smage på de forskellige oste fra Riberhus