ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ridehuset Aarhus: Kæmpe traditionsrigt julemarked aflyses 

Det traditionsrige julemarked ”Aarhus kunst- og Julemarked” ser sig nødsaget til at aflyse dette års marked grundet Covid-19. Vi er som marked underlagt forsamlingsforbuddet og med den seneste udmelding fra myndighederne vil det ikke være muligt at gennemføre markedet. Det gør rigtig ondt at skulle skuffe vores mange kunder, som har det som en tradition at komme forbi og købe den helt specielle julegave, samt nyde en kop gløgg. Markedet har være afholdt siden 1997.

 

Men vi er mest trist på vegne af vores mange standholder. Mange har produceret ting hele året for at sælge deres ting på julemarkedet. Samt har set frem til at komme og vise og sælge deres ting. 

 

Der har været opbakning fra standholderne til at gennemføre markedet med gode og sikre tiltag, som skulle gøre det sikkert at bevæge sig ind på Julemarkedet. De tiltag ville være:

 

  • Ensretning af ”salgsgaderne”
  • Separat indgang og udgang.
  • Vagt ved indgang, der holder øje med antal af besøgene via elektronisk tællesystem.
  • Standere med håndsprit.
  • Udlevering af gratis mundbind.
  • Standholder står med visir eller der monteres plexiglas ude mod gæsterne.
  • Øget rengøring og afspritning af cafe, borde samt toiletter.

 

Markedet er vurderet til at høre under kategorien ”regler for forsamlingsforbud” og ikke som et indkøbscenter eller forlystelse som f.eks. Tivoli, som ligger under ”regler for m2 ”. Vi er overbevist om at vi kunne have gennemført med stor sikkerhed og have givet alle en tryk og dejlig juleoplevelse. Men restriktioner er sådan nu og vi kan ikke vente længere med at aflyse. Selvom der måske skulle komme ændringer i restriktionerne. 

 

Ridehuset Aarhus: Kæmpe traditionsrigt julemarked aflyses 

 

 

Del artikel