Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rider du i din fritid? Sådan finder du det rigtige ridetøj

Af Annoncør

Når du skal ud og købe nyt ridetøj, er det vigtigt at finde det helt rette for dig, så du kan bruge det i lang tid fremadrettet. Det helt rigtige ridetøj skal både give dig den bedst mulige pasform og sikkerhed. Du kan her læse nogle gode råd, som kan hjælpe dig til at træffe den rigtige beslutning i forhold til køb af ridetøj.

Vurdér dine behov

Når du skal vælge det rigtige ridetøj, er det vigtigt at vurdere dine personlige behov. Rider du eksempelvis dressur eller springning? Det kan være en god idé at undersøge, hvilket tøj, der egner sig bedst til de forskellige discipliner. Når du har bestemt dig for den rette type ridetøj, skal du overveje pasformen. Det er vigtigt, du finder noget ridetøj, som du føler dig komfortabel i, og som passer til din kropstype. Derudover er det en god idé at overveje materialevalg – nogle typer materialer er mere holdbare end andre, og egner sig bedst til bestemte ting, så det kan være en god idé at undersøge hvilke typer af materialer, der passer bedst til dig og dine behov.

Fordele ved at investere i ridetøj af høj kvalitet

Når du skal ud og investere i nyt ridetøj, findes der mange fordele i at gå efter noget, som er af høj kvalitet. Først og fremmest, så er der ofte kredset mere for detaljerne, så du får en bedre pasform og støtte, når du rider. Derudover er ridetøj af høj kvalitet typisk er lavet af materialer, der er designet til at bevæge sig med din krop og give den den støtte, som du har brug for. Det betyder også, at det kan holde dig varm og tør under alle slags vejrforhold – uanset om du rider på en solrig dag eller en regnfuld dag. Yderligere vil den høje kvalitet oftest være i et slidstærkt materiale, som ikke let bliver beskadiget eller slidt ned over tid. Ridetøj i høj kvalitet er ofte en større investering, men det kan helt sikkert betale sig i det større perspektiv. Tøjet holder i lang tid og giver dig den mest optimale støtte, når du rider.

Prøv ridetøjet på, inden du tager det i brug

Det er vigtigt at prøve ridetøjet på, inden du tager det i brug. Det er meget vigtigt, at tøjet passer korrekt til dig, da det ellers kan gå ud over sikkerheden og komforten under ridningen. Det er også en god ide at kontrollere, om alle spænder og lukninger fungerer ordentligt. Når du har det nye ridetøj på, skal du sørge for at bevæge dig forsigtigt for at se, hvor godt det passer til din krop.

Del artikel

Andre læser også