ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Riis Skov Trail: Start og mål flyttes til området ved Sjette Frederiks Kro

De hyggelige omgivelser omkring Sjette Frederiks Kro kommer til at danne rammerne om start- og målområdet til Riis Skov Trail.

Riis Skov Trail: Start og mål flyttes til området ved Sjette Frederiks Kro

April er lig med forår – ikke mindst i Riis Skov, hvor ramsløgene på dette tidspunkt dækker skovbunden og med deres grønne farve spreder den første forårsglæde. Samtidig er april måned kendt for sit omskiftelige vejr, hviket giver et ekstra pift til helhedsoplevelsen af ægte trailløb. Efter løbet sørger vi for læ og telthygge ved Sjette Frederiks Kro, hvor der også vil være mulighed for at forudbestille en lækker anretning med årstidens råvarer.

Løbet er en tirsdag aften, så det er nemt at mødes efter læsegruppe eller arbejde.

 

I 2018 flytter Aarhus Motion start og mål til området ved Sjette Frederiks Kro, hvilket har givet nye muligheder for at finde spændende, varierede og krævende ruter. Vi har alle de fede spor og stigninger med og krydret dem med endnu mere af det virkelig sjove trailløb. Alle starter med at løbe op ad Salonvejen, en stigning som kan tage pusten fra de fleste. Det eneste, du skal gøre, er at holde løbeformen ved lige i vinter, så du kan skyde foråret igang med Riis Skov Trail.

 

Tilmelding her

 

Riis Skov Trail: Start og mål flyttes til området ved Sjette Frederiks Kro

Del artikel