Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nytænkende Ringenes Herre-oplevelse spiller for fulde sale

Publikum har taget overvældende godt imod et nytænkende initiativ, hvor film og klassisk musik mødes for at give en unik oplevelse i Musikhuset. Succesen gentages med anden del af Ringenes Herre-trilogien.

 

Den episke fortælling om hobbitter, elvere og orker bliver endnu mere medrivende, når Musikhuset Aarhus i september åbner dørene for Ringenes Herre som filmkoncert for første gang i Skandinavien.

 

Udvidet symfoniorkester og stort kor

Billetterne til forestillingen, der her i landet kun kan opleves i Aarhus, er blevet revet væk. Den unikke opsætning kombinerer filmhittet med livemusik fra Aarhus Symfoniorkester, der står for at opføre Howard Shores prisvindende soundtrack. Udover et udvidet symfoniorkester bliver scenen fyldt af et 80 mand stort kor og et børnekor. Store sal lægger scene og orkestergrav til tre forestillinger, der alle længe har været udsolgt.
Ringenes Herre: Eventyret om ringen er den første i trilogien, der her godt og vel 15 år efter tilblivelsen stadig betragtes som et filmisk kunstværk i særklasse. De tre film vandt samlet hele 17 Oscars mellem 2001 og 2003, hvoraf første del stod for fire af statuetterne. Heriblandt for bedste soundtrack.

 

Eventyret fortsætter i 2018

Fans af Ringenes Herre-trilogien får igen i 2018 muligheden for at opleve eventyret i helt nye omgivelser. Her viser Musikhuset trilogiens anden del, De to tårne, ligeledes i Store sal med musikken leveret af Aarhus Symfoniorkester. Det offentliggjorde Musikhuset for få uger siden, og billetter kan allerede nu købes på Musikhusets hjemmeside og i Musikhusets billetsalg.

 

ARRANGØR – MUSIKHUSET AARHUS

RINGENES HERRE LIVE – EVENTYRET OM RINGEN – STORE SAL, FRE. 8. SEP KL 19.30, LØR. 9. SEP KL 20.00 & SØN. 10. SEP. 2017 KL 15

RINGENES HERRE LIVE – DE TO TÅRNE – STORE SAL, 4. – 6. OKT. 2018

 

KØB BILLET HER:

ringenes-herre-3 2