Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Risiko for uro og fare: Politiet sætter midlertidig overvågning op

Af Freja Dumont

Østjyllands Politi har på baggrund af erfaringer fra de senere år grund til at antage, at et større antal personer vil samle sig på Store Torv nytårsaften og – nat. 

På den baggrund er der en nærliggende risiko for, at der kan opstå uro og fare for den enkelte persons sikkerhed, herunder ved affyring af fyrværkeri. 

”Vi vil være meget synlige nytårsaften med patruljer i hele politikredsen, og vi vil have en ekstra opmærksomhed de steder, hvor vi erfaringsvis ved, at der samles mange mennesker, ” siger chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen, der pointerer, at overvågningen kun er en lille del af en samlet indsats. 

Pas på hinanden

”Overvågningen på Store Torv skal ses som et ekstra redskab i indsatsen for at opretholde ro og orden, og vi er særligt opmærksomme på affyring af fyrværkeri på uforsvarlig vis.

Vi vil gøre vores til, at folk får en tryg og festlig nytårsaften, og jeg vil gerne opfordre til, at vi alle passer på hinanden, ” siger chefpolitiinspektøren. 

Kameraerne vil blive sat i drift den 31. december kl. 18.00 og vil blive taget ned igen den 1. januar kl. 10.00. Der er skiltet med information om overvågningen på Store Torv. 

Del artikel

Andre læser også