ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Røde Kors Aarhus åbner pop-up butik på Gellerup Bibliotek 

 

Røde Kors Aarhus afholder årets tredje og sidste pop-up butik d. 30. november til d. 3. december – og denne gang med børnetøj. Gellerup Bibliotek ligger hus til og bliver omdannet til et mekka af genbrugsguld til både ham, hende og børnene. På programmet står også workshops og foredrag. 

 

Mandag d. 30. november til torsdag d. 3. december indtager Røde Kors Aarhus Gellerup Bibliotek, som bliver fyldt op med alt det bedste fra Røde Kors Aarhus’ lokale tøjcontainere. Du vil kunne finde tøj og accessories af særlig høj kvalitet til hele familien, og butikken har åbent alle fire dage fra kl. 10-18. Tirsdag vil kyndige frivillige dele ud af gode råd, tips og tricks om upcycling af tøj, mens pop-up butikkens gæster kan prøve kræfter med at sy og reparere deres eget tøj. 

 

Udover at jage gode genbrugsfund vil besøgende også have mulighed for at lære mere om Røde Kors’ internationale arbejde. Torsdag d. 3. december kl. 16.30 sætter Røde Kors delegat Allan Bentzen fokus på de udfordringer, etiopiske flygtninge hver dag oplever, når de vender hjem for at blive en del af det etiopiske samfund igen.

 

Røde Kors Aarhus åbner pop-up butik på Gellerup Bibliotek 

 

Det er tredje gang Røde Kors Aarhus kaster sig ud i at arrangere pop-up secondhand butikker, og det har vist sig at være eftertragtet af borgerne i Aarhus. Tidligere har lignende arrangementer fundet sted i Bruuns Galleri og i Domen på Aarhus Ø, men nu bevæger Røde Kors Aarhus sig lidt længere væk fra centrum af byen. På samme tid udvides sortimentet til nu også at omfatte tøj til familiens mindste.

 

Mogens Grøn, formand for butiksudvalget i Røde Kors Aarhus, mener, at pop-up butikkerne er en vigtig del af det puslespil, der hedder Røde Kors Aarhus.

 

“Vi vil gerne være mere til stede uden for Ringgaden, for vi ved, der også er brug for os derude. Med pop-up butikken i Gellerup håber vi at skabe mere synlighed omkring Røde Kors Aarhus i et område, hvor vi normalt ikke befinder os så meget.”

 

Overskuddet fra pop-up butikken er med til at sikre driften af Røde Kors Aarhus’ lokale, sociale aktiviteter, som blandt andet omfatter besøgstjenester, mentorordninger og netværksgrupper. Hver en krone er med til at gøre en forskel for sårbare borgere i Aarhus.

 

Fakta 

Hvornår: Den 30. nov. – d. 3 dec. kl. 10.00-18.00

Hvor: Gellerup Bibliotek, Gudrunsvej 78, 8220 Braband 

Fri entré

Der kan betales kontant eller med MobilePay

 

 

Del artikel