Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Røveri i Bruuns Galleri

Tre personer er blevet anholdt og sigtet for et røveri mod Kvickly i Bruuns Galleri.

 

Østjyllands Politi fik onsdag klokken 13.30 en anmeldelse om, at personalet i Kvickly-butikken i Bruuns Galleri i det centrale Aarhus tilbageholdt en 18-årig mand, som de netop havde set stjæle fra butikken sammen med to andre personer.

 

Det oplyser Østjyllands Politi. De havde stjålet noget sprut samt nogle madvarer, men hvor personalet havde held med at tilbageholde den 18-årige mand, så var det lykkedes for en 17-årig kvinde samt en 20-årig mand at stikke af.

 

Politiet blev tilkaldt til stedet, og ifølge medarbejderne blev de i forbindelse med tilbageholdelsen udsat for flere verbale trusler, og derfor blev den 18-årige anholdt og sigtet for røveri. Han bliver torsdag klokken 12.30 fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus.

 

Østjyllands Politi fandt hurtigt frem til identiteten på de to formodede medgerningsmænd, og først på dagen torsdag meldte en 17-årig kvinde og en 20-årig mand sig på politigården i Aarhus. Begge blev ligesom den 18-årige sigtet for røveri. De fremstilles dog ikke i grundlovsforhør.

 

Den 18-årige har flere lignende verserende sager, og det er blandt andet på den baggrund, at han fremstilles i grundlovsforhør, oplyser Østjyllands Politi.