Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter Vingegaards triumf: Rolf og Ritter fortæller vilde Tour-historier i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
PR-foto
PR-foto

Årets Tour de France har været uforglemmeligt set med danske briller.

Løbet blev for første gang nogensinde skudt i gang med tre etaper i Danmark, og siden vandt de danske ryttere rekordmange etapesejre.

Hele fire styks blev det til, og til slut kunne Jonas Vingegaard lade sig hylde som sejrherre i Paris. I dag er fejringen fortsat i København, hvor den 25-årige cykelrytter er blevet tiljublet på bl.a. Rådhuspladsen og i Tivoli.

Hele vejen til triumfen er Vingegaards Tour de France blevet kommenteret af TV 2’s trofaste kommentatorduo, Rolf og Ritter.

Netop de to kan du til efteråret genopleve Tour-feberen sammen med her i Aarhus, hvor Rolf Sørensen og Dennis Ritter fortæller fede anekdoter fra det franske etapeløb.

Historien om verdens største løb

Foredraget finder sted i Hermans d. 28. november, og det kommer til at foregå i to dele.

I første del af aftenen fortæller Dennis Ritter med Rolf Sørensen i baghjulet historien om verdens største cykelløb – hvordan Tour de France blev født og voksede sig fra en vild idé til en stor verdensbegivenhed og undervejs klarede at overleve verdenskrige, finanskriser og dopingskandaler.

Rolf Sørensen byder ind med historier fra sin karriere i feltet krydret med insiderviden om rytterne, rivaliseringerne, kampene i kampen og stemningen.

Anden halvdel har fokus på Tour de France 2022 og naturligvis den store Grand Départ i København såvel som Jonas Vingegaards vilde sejr.

De to eksperter kigger på alt fra ryttere og mest overraskende etaper til evaluering af endnu et fantastisk cykelår – og så skal der selvfølgelig kigges frem mod Touren 2023.

Du kan godt glæde dig til en forrygende aften med landets mest vindende cykelrytter og en af dansk sportsjournalistiks mest kyndige cykelkommentatoter.

Hvad: Tour de France med Rolf og Ritter
Hvor: Hermans i Tivoli Friheden
Hvornår: 28. november fra kl. 19

Du kan købe billetter her

Del artikel

Andre læser også