Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Romsmagning i Aarhus: Nu dykker vi ned i rommen fra Barbados!

Deltag i denne eksklusive romsmagning med Mads Heitmann fra Romhatten. Mads er forfatter af “Rombogen – Opdag de Gyldne Dråber” og anmelder på Romhatten.dk, og lever til dagligt af at formidle rom rundt omkring i Danmark.

 

Rom fra Barbados her gennem de seneste år fået en masse opmærksomhed på det danske marked. Forbrugerne har for alvor opdaget den medium-fyldige romstil fra den lille Caribiske ø. Dette er langsomt sket via forskellige udgivelser af spændende romaftapninger, romaftapninger som har åbnet markedet for Barbados-rom generelt.
 

Under romsmagningen går vi i dybden med Barbados som romproducerende land, og smager rom fra samtlige destillerier på øen. Romsmagningen gennemføres af Mads Heitmann fra Romhatten.dk, som har stor erfaring som romforedragsholder. Derudover har Mads flere gange besøgt Barbados inkl. alle øens destillerier, og der vil derfor ligeledes være førstehåndsberetninger fra sukkerrørsmarkerne.

 

Mads har sammensat et interessant og lækkert romprogram, som denne aften ser således ud:

  1. The Real McCoy Rum Aged 5 Years 40%
  2. The Real McCoy Rum Aged 12 Years 46%
  3. The Real McCoy Rum Aged 12 Years 2016 Limited Edition 46%
  4. St. Nicholas Abbey Aged 5 Years Rum 40%
  5. Mount Gay XO Rum 43%
  6. Plantation Rum XO Barbados-Jamaica 45%
  7. Habitation Velier Last Ward 2007 10 Years 59%
  8. Velier Principia Foursquare Sherry Cask 62%

 

Undervejs i arrangementet gives en introduktion til Barbados-rom, produktion heraf samt fortællinger fra de enkelte destillerier. Under smagningen skal vi også prøve at smage sukkerrørsmelasse. Selve romsmagningen har foredragsformat, så det eneste du selv skal gøre er at læne dig tilbage og nyde rommen, præsentationen af de otte forskellige aftapninger samt fortællinger fra Barbados.

 

Efter smagningen vil man have mulighed for at købe enkelte af de smagte aftapninger til fordelagtige priser samt en signeret udgave af ”Rombogen – Opdag de gyldne dråber”.
 

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig aften i rommens tegn.

 

Køb billet her 

 

  Sep 06 2018 19:00 – 21:30

  KlostergadeCenteret, Klostergade 37, 8000 Aarhus C

 

NB. Smagningen afholdes på 2. sal.