Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smæk på farverne: Ny butik åbner i Latinerkvarteret

Af Freja Dumont
Foto: Instagram @rosalundberg.dk
Foto: Instagram @rosalundberg.dk

At være 19 år og bo i Slagelse var ikke nødvendigvis en dealbreaker for at åbne en butik midt i Odense – i hvertfald ikke, hvis man hedder Rosa Lundberg, som tilbage i oktober 2021 gjorde netop det.

Nu kan den unge iværksætter snart åbne en ny butik lige midt i Aarhus, når hun slår dørene op til Rosa Lundberg i Badstuegade den 5. oktober.

Butikken bugner af varer lige fra spænder til tasker til tøj i alle regnbuens farver. Det samme gør Rosa, der står bag konceptet.

“Igennem årene har jeg simpelhen haft så mange kunder som har kørt den lange tur fra Aarhus og omegn for at besøge butikken i Odense, så der var ingen tvivl om at det var i Aarhus vi skulle åbne butik.

Jeg kan næsten ikke få armene ned over, at jeg har fået lokale i latinerkvarteret – det er simpelhen det hyggeligste område med mange små specialbutikker.

Jeg glæder mig til at fylde Aarhus med farver og smil, når vi åbner den 5. oktober,” siger Rosa Lundberg, der ikke kun er iværksætter, men også designer, der selv laver sine varer.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Rosa Lundberg (@rosalundberg.dk)

Farverig personlighed

Rosa startede sin rejse tilbage i 2019, hvor hun første gang udviklede sine produkter med et udgangspunkt i at priserne skulle være nogen, som alle kunne følge med på.

I sortimentet finder du et spændende udvalg af alt fra fine accessories til håret, jeans i alle årstidens farver og ikke at forglemme de skønne hyggesæt i forskellige mønstre og farver.

Smæk på farverne: Ny butik åbner i Latinerkvarteret

Rosa har allerede mange års erfaring fra tøjbranchen, og derudover har den kreative sans altid siddet i hende.

Og hvis man et øjeblik tænker, at Rosas varer er too much, så kan man blot kaste et blik på den omvandrende og smilende farvepalette, som hun selv er.

Rosa er ikke bange for at eksperimentere, og det kommer nu aarhusianerne til gode.

Hvor: Badstuegade 16, 8000 Aarhus C
Hvorfor: Mandag til fredag kl. 11 til 17.30 og lørdag kl. 10 til 16

Du kan læse mere om Rosas butik lige her eller tjekke butikkens Instagram ud her.

Del artikel

Andre læser også