Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mal dit eget porcelæn: Royal Copenhagen laver malerskole i Aarhus

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Royal Copenhagen
Foto: Royal Copenhagen

Royal Copenhagen er en institution i Danmark, og nu har du snart mulighederne for at tillære dig den særlige kunst at male på porcelæn.

Salling Aarhus får nemlig besøg af en porcelænsmaler fra Royal Copenhagen, som giver undervisning i porcelænsmalingens svære kunst.

“Slip kreativiteten løs og mal enten en asiet eller en termokop med de ikoniske koboltblå eller sorte farve fra Royal Copenhagen, og få et helt unikt stykke porcelæn med hjem,” fortæller de om eventet.

Du vælger selv

Om eftermiddagen kan du male din egen Mega Riflet asiet på det rå porcelæn med pensel, og den klassiske koboltblå eller sorte porcelænsmaling.

Du vil få gode råd og vejledning af en Royal Copenhagen maler, og opleve håndværket bag tilblivelsen af Royal Copenhagens mest populære håndmalede stel.

Om aftenen er der så mulighed for at male sin egen Mega Riflet termokop på det rå porcelæn med pensel, og den klassiske koboltblå eller sorte porcelænsmaling.

Godt og vel tre uger efter aktiviteten vil asietten eller koppen være klar til afhentning i butikken, når den har været forbi porcelænsfabrikken til glasering og brænding.

Eventet foregår i væksthuset på 5. etage i Salling Aarhus.

Hvad: Royal Copenhagen malerskole
Hvor: Salling Rooftop i Aarhus C
Hvornår: Tirsdag den 21. maj 2024

Du finder mere info lige her

Del artikel

Andre læser også