Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Royal Unibrew: Bryggeri hjælper branchen med genstartshjælp

Coronakrisen har ramt hotel- og restaurationsbranchen hårdt. Branchen har været lukket siden 11. marts, og det har betydet måneder med ingen eller begrænset indtjening og tabte arbejdspladser. Med en række ekstra indtjeningsmuligheder for cafeer, restauranter og barer hjælper Royal Unibrew den trængte branche med at få fodfæste, når udskænkningsstederne åbner op igen. Der er hårdt brug for støtte fra både forbrugere og leverandører efter genåbningen, lyder det fra restauranter og barer.

 

De danske cafeer, restauranter og barer får snart lov til at åbne op for ølhanerne efter måneders pause. Derfor står Royal Unibrew klar med hjælp til at få gang i hjulene igen. Det sker blandt andet med initiativet “Sammen Sammen – støt den lokale”, der skal hjælpe restauranter og barer landet over med at genstarte salget.

 

Støtter det lokale salg

Projektet omfatter en række ekstra indtjeningsmuligheder for cafeer, restauranter og barer. For eksempel kan restauranter, barer, caféer og biografer sælge skrabelodder og beholde hele overskuddet. “Sammen Sammen – støt den lokale” giver også danskerne mulighed for at give et ekstra bidrag til deres lokale favoritsted.

 

“Cafeer, barer og restauranter har været lukket længe, og der kommer til at gå tid, før salget kommer på højde med før krisen. Derfor er der brug for at tænke i nye indtjeningsmuligheder i den nye virkelighed, som vores kunder møder, når de åbner igen, og her vil vi gerne hjælpe til,” siger Søren Jørgensen, der er On trade Director hos Royal Unibrew.

 

Tiden er snart inde til, at vi kan være sammen sammen – både med vores nærmeste, men også i lokalsamfundet. Vi håber, danskerne vil være med til at rykke sammen om at støtte de lokale mødesteder, så vi rent faktisk har steder vi kan mødes. De har hårdt brug for støtten, og hver en krone tæller, fortæller Søren Jørgensen.

 

Restauranter og barer byder initiativet velkommen

Hos Bargroup, som driver 6 værtshuse, barer og restauranter i Odense, hilser man initiativet velkommen.

 

“Bylivet lever af nærvær og samvær. Og når barer og restauranter åbner op igen, er det vigtigere end nogensinde, at vi i branchen står sammen om at være der for hinanden. En vigtig del af det, er at vi sammen med leverandørerne sender et klart budskab til forbrugerne om, at det er nu, de skal støtte op om deres lokale steder. Vi krydser fingre for, at hjælpepakkerne holder os oven vande, og at vores gæster er klar til at tage en tørn, når vi åbner igen – uden at forvente store rabatter og fri bar lige med det samme. For vi har virkelig brug for støtten,” siger Bjørn Hentze, der er direktør i Bargroup.

 

SammenSammen er ét af en række forskellige initiativer, som Royal Unibrew har igangsat for at hjælpe branchen, siden Danmark blev lukket ned. Et andet initiativ er 3xwin, hvor bryggeriet donerer øl til barejere, der – inden de åbner op – vil henvise deres kunder til at købe drikkevarer hos lokale øl- og vanddepoter.

 

Fakta

SammenSammen – Støt Den lokale

  • SammenSammen er et initiativ, der skal øge den lokales meromsætning, udover drikkevaresalget, ved at tale ind til gæsternes solidaritetsfølelse.
  • SammenSammen opfordrer gæsterne til at støtte den lokale ved at købe eller betale lidt ekstra, når de bestiller en drikkevare. Eksempelvis kan gæsterne købe et skrabelod, hvor der er præmier på hvert andet lod.
  • SammenSammen er en del af en større målrettet salgsindsats, der skal hjælpe salget i gang hos lokale barer og restauranter.

Link til 3xwin: