ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rullegræs med levering til døren

Af Redaktionen

Vidste du at man ikke må slå græsset mere end 1/3 af strået? Sådanne fif og mange flere kan du få hvis du overvejer at skaffe rullegræs hjem med levering til døren

Rullegræs er lige så ægte som græsfrø

En flot plæne kræver kærlighed og tålmodighed. Det ville sikkert være ordene fra en rigtig græselsker og her menes der selvfølgelig ikke heste eller lignende, men ganske enkelt de haveentusiaster vi har omkring os i dagligdagen

Rullegræs har for nogle fået et ry som noget der er uægte, men faktisk er rullegræs præcis lige så ægte som hvis du valgte at så det selv – her slipper du bare for den lange periode, hvor din plæne for det første er ret så tarvelig at se på, men du skal også virkelig passe og pleje den og holde den fri fra børnefødder eller naboens strejfende hund.

Forbered jorden og rul bare derudaf

Der er rigtig mange fordele ved at vælge at få rullegræs. Det kan måske virke som en dyr løsning når man første gang kigger på priserne, men hvis du lige laver det fulde regnestykke for din kommende plæne om du vælger metoden: så selv eller metoden: rullegræs, så vil du blive overrasket over den lille forskel der er.

Når du bestiller rullegræs, kræver det ikke såmaskiner og en hulens masse græsfrø der skal kastes ud i jævnt lag osv. Du får simpelthen leveret lige dertil hvor det skal anlægges og kræver det en kran så klares det også. Rullegræsset bliver leveret på en palle, der altså bliver placeret så du skal slide mindst muligt.

Når du modtager dit rullegræs, skal du have et jævnt underlag klar, for den største ulempe der er at finde fra græsfrø til rullegræs er, at det helst skal lægges forholdsvis med det samme. Så hav forberedt jorden så du kan give dig i kast med at rulle græs ud, med det samme den bliver leveret.

Del artikel

Andre læser også