Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ryd dagens program: Arto.dk er tilbage

Af Stine Kjølby Christensen

Er du barn af 90’erne, så er der næsten ingen tvivl om, at du før eller siden har aflagt Arto.dk et visit.

Tilbage i 00’erne var Arto Danmarks største sociale medie – faktisk længe før, at sociale medier for alvor blev en ting.

Siden blev Arto erstattet af mastodonter som Facebook og Instagram, og den 1. juni 2016 blev en sørgelig dag for mange, da Arto lukkede sine virtuelle døre.

Indtil nu.

Arto.dk er nemlig genåbnet – den digitale legeplads, hvor tusindvis af danske unge har brugt deres teenageår på at skrive beskeder, dele billeder og pleje virtuelle kærlighedsliv.

Som en føniks af koder og servere er den tilbage for at give nye generationer mulighed for at opleve magien – og for at give os gamle brugere en tur ned ad memory lane.

Det skriver Arto.dk om genåbningen:

Opret en Arto profil og vær med

Vi har ikke i øjeblikket konkrete planer med Arto, men vi leger af og til lidt og ser hvad retning det går. Opret en profil og leg med – og kom med dine forslag. Brugernavne fra tidligere er ikke reserveret.

Samtidig giver vi selvfølgelig besked på den oplyste e-mail, hvis der sker noget i relation til Arto. Din e-mail videregives ikke til andre formål.

Mens TikTok-danse og Instagram-stories har deres charme, er der noget særligt ved Arto’s gamle chatrum og brugerprofiler.

Hvor ellers kan man få sig en god, gammeldags netkæreste? Skrive kærlighedserklæringer i andres profiltekster, du måske aldrig har vekslet et ord med i virkeligheden?

Arto var stedet for peace, love and harmony – og var man ikke inde, så var man ude.

Drømmer du om at genoplive din profil, så kan du gøre det lige her

Del artikel

Andre læser også