Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Møre spareribs fra 3 tons texansk grill hos Rytmeben

Der skal lægges en god bund før aftenens koncerter, så vi vælger at prøve Rytmeben tæt ved Bøgescenen. Her serveres langtidsstegte møre spareribs – ja hele tre timer har de fået på grillen.

Rytmeben på Smukfest 2017

De er kokkereret i deres egen tre-tons grill hentet hjem fra Texas, specialdesignet til spareribs. Vi prøver deres Dameben til 85 kr. Er du meget sulten kan du forsøge dig med deres Herreben. Heldige Kartofler kan også bestilles.

Rytmeben på Smukfest 2017

Der er ikke sparet på ord-legene, hvilket får os til at grine ved vores bestilling. Spareribsene serveres med hjemmelavede pommes fritter og aioli krydret med persille, samt deres egen hemmelige hjemmelavede barbecuesauce. Det er simpelthen virkelig lækkert. Kødet mellem benene er usædvanligt mørt og barbecue-saucen virkelig dejlig kraftig og intens. Kødet slipper benene næsten af sig selv (hvilket også er ret praktisk, så vi ikke bliver fedtet helt ind, selvom vi får et læs vådservietter med af den meget venlige betjening). Pommes fritterne er perfekt sprøde og en god størrelse til at skovle lækker aioli ind! Smukke ben til smukke mennesker – velbekomme herfra!

Rytmeben på Smukfest 2017

Findes ved: Bøgescenen