Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kalder erhversdrivende: Aarhusiansk service sparer butikker for 100.000 kroner årligt

Af Freja Dumont
Thats a bargain. a young woman ready to pay for her goods in a clothing store
Thats a bargain. a young woman ready to pay for her goods in a clothing store

Betalingsløsninger kan måske umiddelbart godt lyde en anelse kedeligt. 

Det er til gengæld på ingen måde kedeligt at opdage muligheden for potentielt at spare over 100.000 kr. om året i kortgebyrer, hvis man driver en forretning.

Det ved den aarhusianske betalingsvirksomhed S5, der i 2023 sparede sine kunder for intet mindre end 2,4 millioner i kortgebyrer.

Som kunde hos betalingsvirksomheden kan du tage del i ‘S5 Pulje’, som giver branchens førende transaktionspriser, der tidligere kun var forbeholdt de største kæder i Danmark. 

S5 pulje er bygget på en model, som er langt mere fair end den, forretningerne kender til.

Kender du til el-markedets spotpriser, hvor du betaler kostprisen plus et lille tillæg, så kender du til konceptet bag S5 pulje.

Den bygger på IC++ modellen, som sikrer transparens i virksomheders kortbetalinger ved tydeligt at vise, hvad hver transaktion koster – i modsætning til faste gebyrer, der efterlader virksomheder i mørket omkring de specifikke omkostninger ved korttransaktioner. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder ved, hvad de betaler for, og at de ikke føler, der er en masse med småt eller gråzoner,” siger Christine A. Conway fra S5.

Til stede i nærmiljøet

S5 både sælger og supporterer betalingsterminaler, kortløsninger og indløsningsaftaler til fysiske forretninger i hele Danmark, og i kundeporteføljen finder man et væld af kendte aarhusianske erhvervsdrivende såsom Café Faust, Stoy, Uno Más og Martin Ib.

Mikala, distrektchef hos MIB, forklarer, hvorfor deres valg faldt på S5’s betalingsløsninger:

“Vi har valgt S5 fordi det er et aarhusiansk firma, og det betyder meget for os, at der er noget synlighed i nærmiljøet.

S5 gør meget for det relationelle ift. at skabe kontakten og forklare, hvad en indløsningsaftale er, og hvad det betyder for virksomheden.

Så når en sælger ringer, så kan vi med ro i sindet sige, at vi har samarbejde med S5, og det er vi rigtig glade for.”

Kalder erhversdrivende: Aarhusiansk service sparer butikker for 100.000 kroner årligt
De tre ejere af S5. Fra venstre: Dennis Ramsdal, Christian Enggard, Jesper Eriksen

God kundeservice er topprioritet

I mere end et årti har S5’s hovedmål været at skabe mere transparens og forståelighed i markedet for betalingsløsninger og betalingsterminaler for forretningsdrivende i hele Danmark.

i 2021 blev S5 en del af Kiloo Ventures, og i dag ligger S5’s kontor på Langenæs ved Frederiksbjerg i Aarhus

Hos S5 forstår de vigtigheden af at have en pålidelig og effektiv kundeservice, og de sætter en ære i at tilbyde den måske bedste supportoplevelse i branchen.

“Hos S5 tilbyder vi mere end blot betalingsløsninger og betalingsterminaler: Vi bestræber os efter at levere en service i topklasse.

For os er fremragende service ikke bare en mulighed.  Forretningsdrivende får en betalingsleverandør, som er tilgængelig, og hvor supporten er fantastisk.

Vi har fokus på det relationelle og at tale i øjenhøjde, så at man efterfølgende forstår det,” siger Christine A. Conway

Du kan læse mere om S5 lige her.

Del artikel

Andre læser også