Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Så er Northside i gang: Kø, kaos og godt humør

Titusindvis af mennesker strømmer lige nu ad Brabrandstien og Søren Frichs Vej til Northside Festival, der på ganske få år har manifesteret sig som en af landets største og mest nyskabende festivaler.

 

Det medførte et trafikalt kaos, som nærmest kunne forudses. Glade, sommerklædte og – i mange tilfælde – let berusede mennesker trasker hen ad Søren Frichs Vej på vej til indgangen, hvor køerne er ualmindeligt lange og ret uoverskuelige.

 

Imens banker musikken ud, så store dele af byen kan være med.

Så er Northside i gang: Kø, kaos og godt humør

Det er ikke første gang, at Northside Festival har været udfordret på logistikken. Torsdag eftermiddag stod vejrudsigten på sol og tørvejr, men skyerne trak sammen. Tidligere år er festivalen nærmest blevet skyllet væk, hvorefter man fik travlt med at bestille ekstra træflis.

 

Fastfood på ruten

Kvikke hoveder har opsat boder med kaffe, fastfood og drinks langs ruten mod festivalpladsen, og de mangler ikke kunder.

 

“Hvad sker der derhenne? Er det køen?” lyder det fra Mikael fra Skanderborg.

 

Han valgte en hotdog og en kold dåseøl på fortorvet, inden det lange ophold i køen begyndte. En kvinde ved pølsevognens vindue havde tænkt sig om:

 

“Jeg skal ikke have mere øl nu; jeg skal øve mig i ikke at skulle tisse så meget.”

Så er Northside i gang: Kø, kaos og godt humør

Godt tænkt, for nu spiller musikken i Ådalen.

 

Kaffe, god lyd og sanserne

I tråd med temaet – god musik og god lyd – står der “B&O” over det hele på en kaffebod, hvor man kan teste det nyeste i god lyd. Hi-Fi Klubben står bag boden, der serverer særlige kaffespecialiteter, som skal understøtte oplevelsen af god lyd i lækre høretelefoner.

 

Man får serveret en god kop kaffe, scanner QR-koden på kruset, og tager de lækre høretelefoner fra B&O på – og så spiller musikken og pirrer sanserne.

 

Northside fortsætter til og med lørdag og er så godt som udsolgt på forhånd.

 

Northside

Ådalen, Aarhus
6.-8. juni