ANNONCE
Guide: Første gang på Northside - her er et par tips
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guide: Første gang på Northside – her er et par tips

Northsideområdet er stort, men meget let at finde rundt i. Her er ikke langt mellem scenerne, og der er altid en bar eller et spisested inden for 15 meter. Der er musik på tre forskellige scener, og derudover er der mange forskellige åndehuller i områderne ved ‘Skovbunden’ og ‘Outside’, hvor man kan trække sig væk fra musikken, hvis man har brug for at sidde i skyggen og snakke lidt med vennerne.

 

Skal du lades op?

Lige efter indgangen finder du en garderobe, hvor du kan få opbevaret dine ting. Løber din mobil tør for strøm, så skal du ikke blive ked af det. Volt findes flere steder på pladsen, og her kan du købe powerbanks, som du kan få byttet til en ny, når den er tømt.

 

Vand er vigtigt i varmen, og i år må du gerne medbringe en tom vandflaske, som du kan fylde ved vandposterne på pladsen.

 

Mad

Umami Burger lavet af Spiselauget er fantastisk.  Den er velsmagende og sprød og absolut værd at sætte tænderne i. Der er en grund til, at vi kommer igen hvert år. Du finder Umami Burger i buen bag ved Tuborg Rå baren.

 

Gourmench er også et besøg værd. Deres panchettaburger, hvor kødet er stegt over bål, får tænderne til at løbe i vand. Gourmench findes i Outsideområdet.

 

Ferdinand har i år lavet en toetagers restaurant. Her kan man spise med udsigt over pladsen og scenerne. Det skal vi helt klar prøve. Du kan ikke undgå at se Ferdinand i Upsideområdet.

 

Er du vegetar er her også mange muligheder. Her kan vi nævne Fika, som du finder på vestre side inden Upside.

 

Drikke

Njord Gin Club er et must. Her serveres de mest fantastiske cocktails indeholdende Njords egen gin. Tænker du nu, gin smager da bare af gran, kan du godt tro om igen. Hos Njord Gin Club findes cocktails i alle smagsvarianter. Det serveres som rene kunstværker.

 

Du finder Njord Gin Club til venstre for Grøn Scene

 

Tuborg Rå findes i alle de runde barer rundt på pladsen. En rigtig festival øl. Den skal bare smages.

 

Hos Jacobsen kan du få flere specialøl, og der er mulighed for at sidde og hvile benene på en bænk under en parasol. Du finder Jacobsen lige før indgangen til Outside.

 

Fairbar er også med på ølvognene. Her er det Ørbæk bryggeri og eller økologisk saft og tonic, der kan nydes. Fairbar ligger i Outside.

 

God festival

 

Del artikel