Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan bærer du dig ad med at sælge dit aflagte tøj

Af Redaktionen

Sensommer og efterår er årstiden til de gode loppemarkeder under åben himmel. Der er rigeligt at tage til rundt omkring i Aarhus, og hvis du har fået ryddet ud i dit skab og trænger til at skille dig af med nogle gamle klæder, er det en god mulighed, men der findes også andre løsninger.

Annoncørbetalt indhold leveret af Pakke.dk

Afhængigt af, hvad din garderobe byder på, er der her to gode bud på, hvordan du bedst muligt kommer af med dit aflagte tøj.

Sælg det online

Loppemarkeder er oftest mest velegnede og beregnet til tøj i den billige ende. Folk på loppemarkeder forventer forholdsvis billige priser. Så hvis du ligger inde med meget nyt og dyrt tøj, er det måske en bedre idé at sælge det online. Der er mange platforme, som er beregnet til at videresælge tøj, fx Trendsales eller Zaada. Mange af dem har ofte lidt dyrere priser end på loppemarkeder. Hvis du hellere vil klare ærterne selv, er Den Blå Avis stadig en populær online markedsplads. Her kan du sætte ting til salg og slippe for mellemmanden. Du skal selv stå for forsendelse, men det kan let klares ved hjælp af postnord send pakke. Det er nogle af de muligheder, der er oplagte, hvis du har svært ved at sælge dit tøj til loppemarkedspriser.

Gå sammen om en loppestand

Henover sensommeren og efteråret vil der være rig mulighed for at købe en stand på et loppemarked i Aarhus. Det kan sommetider være svært at samle nok tøj sammen bare en person. Et godt råd er derfor at gå sammen med nogle venner eller noget familie, for at få mest muligt ud af standen. Jo mere tøj du har til salg, desto mere opmærksomhed tiltrækker din stand også. Desuden deler i udgiften for standen, som alligevel godt kan løbe lidt op.

Det bliver meget lettere, hvis man er flere om buddet. Det gør desuden dagen langt mere hyggelig, da man ikke skal sidde alene ved sin stand. I kan hjælpe hinanden med at sælge og komme af med mest muligt i fællesskab. Som skrevet, går folk hovedsageligt efter det billigere tøj på loppemarkeder. Derfor skal du pakke det tøj, som du kan sælge til overkommelige priser, da det ville være spild at slæbe det med blot for at få det med hjem igen.

 

Del artikel

Andre læser også