ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan bliver du klar til at holde havefest

Af Annoncør

Sommeren er lige om hjørnet, og det betyder masser af hyggelige havefester i idylliske og naturskønne omgivelser.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Tiffany

Har du allerede lagt planer om at holde en havefest for din familie og dine venner? Så kan du drage nytte af følgende tips, hvis du vil arrangere en havefest, dine gæster sent vil glemme.

Har du fundet et outfit?

Når du planlægger din havefest, så tænker du formegentlig på alle de praktiske ting såsom mad, pynt, musik, gæsteliste med mere. Men du må endelig ikke glemme, at du også selv skal være parat til at holde fest. Først og fremmest skal du finde det perfekte outfit, du vil bære til festen. Og eftersom det er en havefest, bør du gå med en kjole, der bare skriger sommer. Du kan dykke ned i det store udvalg af kjoler og finde din favoritkjole allerede i dag.

Er din have festklar?

Er din have klar til at byde velkommen til dine gæster inden længe? Hvis ikke, så er det på tide at gå i gang med at friske haven op. Græsset skal slås, hækkene klippes, ukrudtet fjernes og meget mere.

Har du ikke selv overskud eller kræfter nok til at trække i arbejdstøjet og få ordnet haven inden festen skal holdes? Så kan du få hjælp af et haveservicefirma, der kan klare det for dig og få din have til at skinne som aldrig før.

Hvad skal der serveres?

Om sommeren er der god grund til at byde på læskende, farverige drinks og god mad – og din havefest er ingen undtagelse. Derfor skal du selvfølgelig finde ud af, hvad du vil servere for dine gæster. Du kan for eksempel starte godt ud med en velkomstdrink, stille snacks til rådighed under hele arrangementet og lave en buffet med sommerlige anretninger såsom kartoffelsalat, frikadeller og salat.

Del artikel