Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan får du ordnet dine stritører, skæve næseskillevæg eller hyppige bihulebetændelser

Af Annoncør

Har du medfødte stritører, som du er ked af at have, fordi det påvirker dit udseende og dermed dit psykiske velbefindende meget? Har du en skæv næseskillevæg, der er medfødt eller skabt på grund af et uheld? Eller lider du af hyppige bihulebetændelser, som forringer livskvaliteten for dig og desuden er yderst ubehageligt? Ja, så kan du hjælp af det offentlige til at få det ordnet via et kirurgisk indgreb. Der kan dog godt være lange ventetider på sådan en behandling og her kan du benytte dig af reglen om det udvidede sygehusvalg og vælge en privatklinik til at udføre det i stedet. Vi ser nærmere i denne artikel på disse behandlinger og hvordan du kan få professionel hjælp fra Rhinoklinikken på Frederiksberg. 

Professionel behandling

Der er kun positive og gode anmeldelser at hente, når det gælder patienternes udtalelser om deres behandlinger og oplevelser på Rhinoklinikken på Frederiksberg. Her kan du få foretaget oprettelse af skæv næseskillevæg til en lige næseskillevæg, så du bedre kan trække vejret frit gennem begge næsebor. Du kan også få foretaget en operation af bihulerne, hvis du er så uheldig ofte at lide af bihulebetændelser. Det kan være yderst generende at gå rundt med og kan tage meget af ens energi og være direkte forringende af livskvaliteten. En sådan lidelse kan nemlig føre til mange sygemeldinger, hvor du skal stå til ansvar overfor en arbejdsgiver og det kan være en lidelse, hvor du måske tvinger dig selv på arbejde, fordi det kan være en mærkelig mellemtilstand af sund og rask og syg tilstand at være i. 

Operation af stritører

Det er jo ikke decideret en sygdom at have stritører, men det kan have psykiske konsekvenser, hvis man er meget ked af sit udseende på grund af stritørerne. Det kan også føre til mere alvorlige sociale konsekvenser især hos børn, hvor de kan blive mobbet og set på som anderledes på grund af stritørerne. Det er derfor en alvorlig sag selvom det kan synes som et mindre kosmetisk problem.

Omsorgsfuldt personale der skaber tryghed

Det er især det omsorgsfulde og professionelle personale, der bliver omtalt i anmeldelserne, hvilket er super vigtigt, når det handler om operationer og behandlinger, som man afgiver sit samtykke til, at andre udfører på ens krop. Psyken skal også kunne føle sig tryg og her er trygheden især i højsædet. 

Er du inspireret af at høre mere om behandlingerne, så klik her

Del artikel

Andre læser også