Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan får du sundt og velplejet hår 

Af anders@sommersangdigital.dk

#sponsoreret artikel

 

Håret er en stor del af ens udseende udadtil, og de fleste stræber efter at have sundt og velplejet hår, der skinner om kap med solen. Det kan dog godt være svært at få styr på lokkerne, og derfor kan man godt mangle inspiration til hårplejen engang imellem. Det kan eksempelvis være en god idé at rådføre sig med en frisør, så du er sikker på, at det er lige præcis din nye silver shampoo, der er den bedste på markedet. Hvis man ikke lige har muligheden for at rådføre sig med frisøren, er der heldigvis også nogle ting, man selv kan gøre. Læs med i artiklen her, og få en guide til hvordan du selv kan pleje dit hår bedst muligt. 

 

Vask ikke dit hår for ofte 

Håret skal selvfølgelig vaskes engang imellem, men det er faktisk ikke nødvendigt at vaske det hver eneste dag. Man behøver kun at vaske sit hår 2 til 3 gange om ugen. Det slider unødvendigt på håret at vaske det hver eneste dag. Hvis man har tendens til nemt at få fedtet hår, kan man bruge lidt tørshampoo, eller sætte det op i forskellige frisure – på den måde ser håret ikke så fedtet ud, på trods af man ikke har vasket det. 

 

Klip dine spidser

Selvom man ønsker at have langt hår, så er det vigtigt, at man får klippet sine slidte spidser jævnligt. Faktisk anbefaler man at få klippet sine spidser ca. hver ottende uge. Man behøver ikke klippe mere end 1-2 centimeter af spidserne, og på den måde beholder man længden i håret, samtidig med at man undgår spaltede spidser. Hvis spidserne i håret er sunde, ser håret automatisk mere velplejet ud. 

 

Beskyt dit hår mod solen 

Solens stråler kan være hårdt for håret. Derfor er det en god idé at beskytte sit hår mod det skarpe sollys, så man undgår at udtørre både hår og hovedbund. Dette kan man nemt gøre med en solhat, der skygger for solen – og heldigvis findes der massere af smarte hatte, man kan pynte sig med. 

 

Tør dit hår forsigtigt 

Vær forsigtig når du skal tørre dit hår efter en hårvask. Hvis man vælger at klemme vandet ud af håret, og lade det lufttørre så vidt det er muligt, undgår man at slide på håret, så det knækker. Hvis man alligevel vælger at benytte en føntørre, så er det vigtigt, at man skruer temperaturen ned på det laveste niveau, man kan, samt at man husker at bruge et varmebeskyttende produkt inden. 

 

Del artikel

Andre læser også