Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan finder du det bedste kviklån til din næste ferie

Af anders@sommersangdigital.dk

I Danmark er kviklån meget populære. Mange danskere bruger denne låneform til at finansiere elektronik og i høj grad rejser, hvor særligt charterrejser og skiferie er yderst populære. Denne guide er derfor tiltænkt til alle dem som overvejer eller har besluttet sig for at tage et kviklån til deres næste ferie eller andet i den købsstørrelse.

 

Vi har i nedenfor skrevet tre ting, som du enten bør kende til eller undersøge, før du vælger at optage et kviklån. Denne guide skal således blot betragtes som en hjælp, så du ikke ender med at udvælge et kviklån, som du får svært ved at tilbagebetale.

 

1. Har du overblik over din økonomi?

Det er vigtigt, at du har et overblik over din økonomi, således du kender til det eksakte beløb, som du mangler for at kunne finansiere rejsen. Det er nemlig vigtigt, at du ikke låner så mange penge, at du kommer til at sidde for hårdt økonomisk i det i lånets løbetid.

 

En ting er at sidde hårdt i det, mens det er noget helt andet, hvis du ikke har råd til at tilbagebetale det valgte kviklån. Du skal derfor have overblik over din nuværende privatøkonomi og samtidig forsøge at forudse, om der skulle komme noget op i lånets løbetid som kan forhindre dig i at betale kviklånet til tiden. Et låns løbetid dækker over det antal måneder, som det vil tage dig at tilbagebetale lånet, og dette skal du vide, eftersom du har en ekstra udgift i den periode. Du bør derfor sikre dig, at der ikke kommer noget i vejen for tilbagebetalingen i lånets løbetid, eftersom det udløser rykkere, hvormed lånet bliver endnu sværere at tilbagebetale.

 

Du kan eventuelt tænke over følgende: konfirmationer, bilreparationer, tandlæge, fødselsdage osv. Med andre ord, du bør forsøge at forudsige din økonomiske fremtid.

 

2. Årlige omkostninger i procent

Årlige omkostninger i procent er ofte blot forkortet ÅOP. Du bør altid læse et låns ÅOP, idet dette begreb inkluderer renter, gebyrer og andre omkostninger. Du kan således bruge dette til at danne dig et grundigt indtryk af lånet.

 

Derudover kan du også bruge ÅOP til at sammenligne forskellige lån med henblik på at finde frem til det kviklån som er det bedste for lige netop din økonomiske situation.

 

Foruden ÅOP skal du også, som nævnt, holde øje med løbetiden og derefter indregne denne i din fremtidige privatøkonomi.

 

3. Husk at sammenligne kviklån

På dette tidspunkt ved du, om du har råd til at tage et kviklån, og hvad du skal kigge efter. Du er derfor klar til at finde det bedste kviklån til ferien.

 

Du bør klikke ind på en sammenligningstjeneste for lån som pengeinfo.dk. Inde på denne danske side kan du få listet relevante lån til lige netop din privatøkonomi, hvis du blot indtaster alder og ønsket beløbsstørrelse. Når du har indtastet disse oplysninger fremkommer en liste med quicklån fra forskellige låneudbydere. Det er således blot op til dig at finde frem til det quicklån, som du mener er det bedste.

 

Hvis der er et lån som er tilfredsstillende, kan du optage lånet online med hjælp fra dit NemID. Det tager ikke mange minutter at ansøge, og du får svar fra langt de fleste låneudbydere samme dag, som du ansøger om det. Flere låneudbydere sender endda pengene samme dag, som du ansøger, hvis du ansøger inden for normale åbningstider.

 

Del artikel

Andre læser også