ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan forlænger du dine sommeraftener på din terrasse

Af Annoncør

Det bliver varmere og varmere udenfor, så det er tid til at bruge en hel masse tid udendørs. Hvis du har en terrasse, som du er glad for at bruge tid på, får du her nogle tips til, hvordan du forlænger dine sommeraftener derude.

Annoncørbetalt indhold leveret af: lomax.dk

Varm din terrasse op

Når du sidder ude på din terrasse en sommeraften, så når du på et eller andet tidspunkt til et punkt, hvor det begynder at blive køligt. Dog er det ikke nødvendigt at rykke indenfor, hvis du sørger for at varme din terrasse op på enten den ene eller anden måde. Der findes flere metoder til, hvordan du kan varme din terrasse op, så du kan få endnu mere brug ud af den.

Du kan f.eks. finde et bålfad, så du kan tænde et bål midt på din terrasse. Det giver ikke blot varme, men er også rigtig hyggeligt. Ellers kan du opvarme din terrasse med en almindelig terrassevarmer, der spreder en jævn og behagelig varme. Det handler om at finde en løsning, der passer til dine behov.

Pynt op med hyggelig belysning

Hvis du varmer din terrasse op med levende ild, så kommer der automatisk en hyggelig belysning. Men ikke du gør det, så kan du lyse din terrasse op på andre måder, så det bliver mere hyggeligt at sidde der på mørke sommeraftener. Du kan f.eks. lyse den op med et par fine lanterne eller en lyskæde. Hvis du vælger en lyskæde med batterier, så er den nem at hænge hvor som helst.

Find nogle komfortable møbler

Hvis ikke du allerede har nogle komfortable møbler på din terrasse, så er det et stort must. Du får kun lyst til at sidde længe på din terrasse, hvis du har nogle gode møbler at sidde i. Der findes mange forskellige havemøbler, så det er ikke svært at finde.

Del artikel