Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan indretter du et hyggeligt kollegieværelse

Af Annoncør

Skal du til at flytte ind på et kollegieværelse? Så kan du nemt have behov for nogle ting, som du ikke tidligere har haft behov for på dit værelse. Samtidig er du dog også begrænset, i forhold til hvor meget plads du har. På den måde kan det være lidt af en kunst af indrette et hyggeligt kollegieværelse. Men i denne artikel for du nogle råd til, hvad du kan gøre.

Få plads til dekorationer

I første omgang er det nemt udelukkende at komme til at fokusere på, hvad du absolut skal have på kollegieværelset. For når der ikke er plads til alverden, så skal du sikre dig, at der er plads til det vigtigste.

Derudover skal du dog også have plads til nogle dekorationer.

Med smukke plakater kan du nemt få noget pænt på væggene. Det kan være en god måde at dekorere på, når du ikke har meget plads. For det vil ikke optage noget gulvplads.

Derudover kan planter også gøre en stor forskel for hyggen. Kniber det med pladsen, kan du overveje at få en hængeplante.

Få plads til hygge i hverdagen

Det kan derudover også være en god idé at sørge for, at dit kollegieværelse indbyder til hygge. Det er derfor ikke nok, at du har alt det vigtigste, så som en seng og et skrivebord. Men dekorationer alene er heller ikke altid nok til at skabe en hyggelig stemning.

Til gengæld kan en elkedel være en god ting at have. Men den kan du nemlig altid lave dig en dejlig kop dampende kaffe, te eller kakao.

Derudover bør der også være plads til nogle hobbyer. Det kan være alt fra guitarspil til tegning eller computerspil. Måske vil du opleve, at du er nødt til at prioritere, hvad der er plads til. Men du skal kunne have det sjovt derhjemme på en eller anden måde.

Del artikel

Andre læser også