ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kan du indrette dine vinduer i din lejlighed i Aarhus

Af Annoncør

Aarhus er en skøn by, og det kan være, at du lige er flyttet til og skal i gang med at indrette dit hjem. Der er mange skønne steder at bo i Aarhus, og hvis du er heldig, så har du også fået en skøn udsigt over enten by eller natur. Men hvordan skal du indrette dine vinduer, så det bliver mest muligt hyggeligt? Find inspiration i denne artikel. 

Du skal have gardiner, der skaber hygge

I Danmark er vi meget stolte af, hvor gode vi er til at hygge. Det er klart at hygge nogle gange kræver, at man sætter den rette stemning med lys. Det kan også være ganske hyggeligt, når man kan rulle for. Du kan med fordel dekorere dine vinduer i din lejlighed i Aarhus med plissegardiner som din mulighed. Plissegardiner er nemme at vedligeholde, de er minimalistiske i udtryk, og plissegardiner passer ind til enhver indretning. 

Blomster i vinduet

Det er helt oplagt, at man har blomster i vinduet, og her skal du naturligvis sætte de blomster, der har brug for meget sol – hvis det altså er et vindue, hvor der kommer meget sol ind. Det er så hyggeligt med blomster i hjemmet, og det kan virkelig give det noget liv og personlighed. Er du ikke god til at passe blomster, kan du også pryde vinduet med tørrede blomster.

Lys i vinduet

I Danmark har vi mange måneder, der er kolde og mørke, og det kan næsten være helt uhyggeligt, når man kigger ud. Derfor kan man skrue op for hyggen ved at sørge for, at man har noget lys i sit vindue. Det kan enten være levende lys, eller det kan være, at du har fundet en sød bordlampe, der passer godt til indretningen omkring vinduet. 

Pynt i vinduet

Der er generelt en del pynt, som der passer godt ind i vinduet. Det kan f.eks. være, at du har nogle søde pyntefigurer eller andet, du gerne vil have i vinduet. Det er dog ikke alting, som det er smart at sætte til pynt i vinduet. Når solen står ind på det i mange timer, er der nemlig visse ting, der godt kan miste farve. Det anbefales f.eks. ikke, at man opbevarer sine bøger i vinduet, da de med tiden vil komme til at miste noget af deres farve og se langt mere slidte ud, end de måske er i forvejen.

Del artikel