ANNONCE
Sådan kan du leve billigere i Aarhus
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kan du leve billigere i Aarhus

Af Annoncør

Der er rigtigt mange fordele ved at bosætte sig i Smilets By, men det er dog alligevel Danmarks næststørste by hvilket også har betydning rent økonomisk. Der hersker ingen tvivl om, hvorfor mange vælger at flytte til byen, da mulighederne er mange både studiemæssigt, karrieremæssigt og i forhold til liv og kultur. Det er dog en storby, hvor også boligpriserne altså kan differentiere sig fra andre byer.

Når man vælger at flytte til Aarhus, så er det nok med ideen om at leve storbylivet i én eller anden grad. Nogle skal studere i Aarhus da det måske var den eneste studieplads de fik. Andre er måske nødt til at arbejde der i stedet for et andet sted. Uanset så kan der være brug for en bolig, så det kan måske rykke lidt på økonomien. Der findes dog nogle fifs til, hvordan man kan spare penge når man bor i byen.

Styr på lån

Hvis man har lån fra flere udbydere, så kan det være en idé at overveje at samle lånene sammen. På matchbanker kan du tjekke en oversigt over samlelån, hvor flere udbydere sammenlignes. I stedet for at bekymre sig omkring at penge til forskellige lån bliver trukket til flere udbydere, så kan de med fordel samles til bare ét sted. Det kan være værd at overveje, da der muligvis kan være penge at spare i forhold til renter.

Overvejer du at tage et lån, så kan du faktisk også benytte hjemmesiden matchbanker.dk til at sammenligne andre lån end samlelån. Oversigten viser blandt andet nogle af de udbydere som tilbyder lån, samt hvad andre kunder mener om dem i forhold til ratings. Derudover, kan du se hvor meget der er mulighed for at låne ved de forskellige, samt hvor lang tid lånet skal afvikles over blandt andet.

Det er dog vigtigt at tænke sig om når det kommer til lån, uanset om det er forbrugslån eller samlelån. Husk altid at tjekke din økonomi, om du faktisk har råd til at tage et lån da det jo skal betales tilbage. I forhold til samlelån, så skal det selvfølgelig også give mening. Hvis de renter, du betaler på dine lån, er billigere, så er et samlelån måske ikke relevant. Husk at læse det med småt i lånebetingelserne før du ansøger om et lån.

Boligsituationen

Hvis man ønsker at bo så centralt som muligt i Aarhus, så koster det også derefter. Det kan derfor være fordel at søge mod byerne udenfor byen. Der er både penge at spare og så ligger de ikke langt fra Aarhus.

Deals i Aarhus

I de større byer i Danmark, bliver der ofte lavet gode deals på både velvære, mad og drikke samt underholdning. Det er derfor værd at skrive sig op så man får nyheder omkring disse på mail. Der kan være mange penge at spare på blandt andet frokost, middag, morgenmad og eksempelvis massage. Disse deals skifter løbende, så det skal man lige huske.

Kig efter oplevelser som er gratis

Der er mange spændende attraktioner i Aarhus, som faktisk ikke koster noget som helst. Selvom man er bosat i Aarhus, så kommer man heller ikke til at kede sig. Oplev eventuelt Den Uendelige Bro, Væksthusene og havnebadet.

Del artikel