Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kommer du i gang med gellak-negle

Af Annoncør

Har du nogensinde ønsket at starte en virksomhed, der designer gellak-negle? Det er en fantastisk måde at være din egen chef på, samt bestemme dine egne timer og tjene lidt ekstra indkomst. Derudover er det meget sjovt! Men hvor starter man? Hvad har du brug for?

I dette blogindlæg giver vi dig et lynkursus, i alt hvad du skal bruge, for at komme i gang med gellak-negle. Vi dækker det grundlæggende i, hvad gellak er, og hvordan det påføres, samt hvilken slags udstyr du skal bruge for at komme i gang. Ved slutningen af ​​dette indlæg vil du være klar til at starte din helt egen gellak-negleforretning!

Hvad er Gel Polish? 

Gellak er en type neglelak, der hærdes under ultraviolet eller LED-lys. Gellak har en tykkere konsistens end almindelig neglelak, og den forbliver skinnende og spånfri i uger ad gangen. Gellak påføres i tynde lag, og hvert lag skal hærdes under UV eller LED lys, før næste lag kan påføres. Start med at lede efter et gellak startsæt og start der.

Sådan påføres gellak 

Påføring af gellak svarer til almindelig neglelak, men der er et par vigtige forskelle. Først skal du sikre dig, at dine negle er rene og fri for olie eller snavs. Det kan du gøre ved at tørre dine negle med acetone eller sprit. Påfør derefter et tyndt lag base coat på hver negl og hærd under UV- eller LED-lys i 30-60 sekunder. 

Nu er du klar til at påføre farven! Start med et tyndt lag gellak, og hærd i 60 sekunder efter hvert lag. Afhængigt af opaciteten af ​​den farve, du bruger, kan du have brug for 2-3 lag. Når du er tilfreds med dækningen, afslut med et tyndt lag topcoat og hær i 60 sekunder. Din gellak-manicure er nu færdig! 

Hvad du skal bruge for at komme i gang 

Nu hvor du kender det grundlæggende i gellak, så lad os tale om, hvad du skal bruge for at komme i gang med din egen virksomhed. For det første skal du bruge en UV- eller LED-lampe til at hærde gellakken (vi anbefaler at få en LED-lampe, da de er mere overkommelige og fylder mindre). Dernæst skal du bruge en bred vifte af gel-lak i forskellige farver og finish. Og sidst, men ikke mindst, har du brug for et par grundlæggende værktøjer som neglefiler, buffere, neglebåndsskubbere osv.

At designe gellak-negle er en fantastisk måde at være din egen chef og tjene lidt ekstra på. Derudover er det meget sjovt! I dette blogindlæg har vi givet dig et lynkursus i alt hvad du skal bruge for at komme i gang med gellak-negle. Vi har dækket det grundlæggende i, hvad gellak er, og hvordan det påføres, samt hvilken slags udstyr du skal bruge for at komme i gang. Ved at følge tipsene i dette indlæg er du på vej til at starte din helt egen gellak-negleforretning!

Del artikel

Andre læser også