ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan starter du din egen blog

Af Annoncør

Går du og drømmer om at dele ud af dit liv, din hobby, din familie eller noget helt fjerde til interesserede læsere? Så har du flere muligheder. Hvilken du skal vælge, afhænger af hvad du drømmer om, at din blog skal kunne – både nu og i fremtiden.

Den simple løsning 🡪 Sociale Medier

Den hurtigste og simpleste måde at afprøve bloggerlivet på er ved at oprette en konto på Instagram og bruge den til at uploade billeder, som er relevante for din passion. Hertil kan du skrive en fængende tekst og vupti, så er du blogger. Du kan vælge et simpelt og overskueligt emne og oplade billeder med tekst direkte fra din smartphone. Instagram-kontoen udelukker ikke nedenstående, men kan sagtens være et supplement, der spiller sammen med en hjemmeside, som du også administrerer.

For hvis du gerne vil endnu mere og nå ud til flere med din blog, så læs videre.

Skab et helt online univers med WordPress

Tør du drømme stort? Så er der en løsning, som kan give dig et helt univers inden for det emne, som du har valgt til din blog. Nemlig WordPress. Her kan du skrive længere, inspirerende tekster. Du kan indgå spændende samarbejder med virksomheder, du kan promovere produkter for. Der er i det hele taget rigtig mange spændende og mere komplekse muligheder i denne løsning.

Fordelen ved at vælge denne løsning er, at hvis du på et tidspunkt får lyst til at udvide dit projekt med flere kategorier eller måske endda en webshop, så er det superlet at gøre i WordPress. Ender din blog med at gå i den retning, eller er din blog måske en tilføjelse til en eksisterende hjemmeside med webshop, så er der masser af hjælp at hente hos et webbureau i Aarhus, der har specialiseret sig i både optimeringer, fejlretninger, design og udvikling af WordPress.

Del artikel

Andre læser også