Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan vælger du den rette gaming computer

Af Annoncør

Hvis du elsker gaming, er det naturligvis vigtigt, at du har den rette computer til det. Det er nemlig forudsætningen for, at du kan få den bedste spilleoplevelse. Det er nemlig vigtigt, at din computer både kan reagere hurtigt, har en flot grafik og tilstrækkeligt med lagerplads. Kun på den måde får du det ultimative ud af dine spil.

Hvis du er tvivl om, hvordan du vælger den bedste gaming computer til dine behov, kan du med fordel læse videre. Her bliver der nemlig gennemgået forskellige egenskaber, som en gaming computer kan indeholde.

Bærbar eller stationær?

Når du gerne vil have en gaming computer, er den første beslutning, hvorvidt du skal have en bærbar eller stationær. Medmindre at du rejser meget rundt, bør du helt klart vælge en stationær. Oftest har den nemlig bedre køleegenskaber, og desuden er den nemmere at opgradere senere, hvis du ønsker det.

Hvilken størrelse skal computeren være?

Gamercomputere kommer i mange forskellige størrelser. Derfor kan du også vælge mellem alt fra en lille bærbar til stort tower. Hvad du bør vælge, afhænger især af, hvor meget plads du har. Desto større computeren er, desto større ydeevne har computeren som udgangspunkt også. Ligeledes vil en større computer som udgangspunkt også støje mindre. Det skyldes, at den har mere plads til afkølingen.

Hvis du har en mindre bolig, og derfor ikke har særligt meget plads til din computer, kan du med fordel vælge et mini-tower. Her får du mange af fordelene, som et større tower også har, uden at computeren optager for meget plads. Senere kan du også opgradere dit mini-tower med mere hardware. På den måde kan din computer få en endnu bedre ydeevne.

Processoren

Når du køber en computer, har du mulighed for at vælge, hvor mange kerneprocessoren skal være på. Desto flere kerner processoren besidder, desto bedre vil den være til at multitaske.

Når du gamer, vil det derfor være en god idé med en processor, der har flere kerner. Det giver dig en højere clockfrekvens. I fremtiden vil flere spil også bruge flere og flere kerner. Derfor er det en god idé at investere i processor med flere kerner allerede nu.

Grafikkortet

Hvilket grafikkort du bør vælge, afhænger af, hvilken skærm du vil bruge. Desto større opløsning på skærmen, desto kraftigere GPU får du brug for. Hvis du gerne vil købe en computer, der besidder alle de nævnte egenskaber, kan du besøge Ogaming og tjekke deres udvalg ud.

 

Del artikel

Andre læser også