Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

SÅRT – enkelt og velsmagende

Af Pernille Søborg

Mellem Blue og Green Stage spredte der sig pludselig en fantastisk duft. En duft der førte hen til boden SÅRT. Normalt huserer SÅRT i Jægergårdsgade, hvor de serverer det, de kalder uformelt sammensurium af gode sager fra delikatessen, frisk line eller bundgarnsfanget fisk, kød fra vores egen hyggelige gård, samt grøntsagsretter, med økologiske grøntsager fra venner og bekendte.

SÅRT - enkelt og velsmagende

Velsmagende shawarma

På NorthSide har de valgt at prøve sig med shawarma. To forskellige kan du vælge mellem. Troldeshawarmaen med fårekød fra Troldegården og en vegetarisk Quinoarulle. Begge kommer i friskrullede fladbrød, med fermenteret sauerkraut og hjemmelavet gedeyoghurt. 65 kroner var prisen for hver af sharwarmaerne.

SÅRT - enkelt og velsmagende

Iransk opskrift

Shawarmaerne var ufattelig smagfulde og lette at spise. Råvarerne spillede godt sammen. Fladbrødet var efter en iransk opskrift og krydret med en spice mix. Der var røg i teltet, da brødet blev lavet på stedet. De var intet mindre end eminente. Der var fart over feltet i boden, og de fik noget fra hånden, selv om der var pæn kø for at nå frem til de gode shawarmaer. Meget enkelt og yderst velsmagende er ordene herfra.

SÅRT - enkelt og velsmagende

SÅRT - enkelt og velsmagende

Del artikel

Andre læser også