Sæsonstart ved søen: Constantia2’s café åbner skærtorsdag
Der er åbent alle påskedagene samt søndage resten af april fra kl. 10-17. Signaturbrunchen med flere serveringer er på kortet igen. Fisketallerkenen er også en klassiker med grove deller og hjemmelavet remoulade – speltblinis med stenbiderrogn – langtidsmodnede sild med æble/karrysalat og vagtelæg.
Udvalgte nye retter på menuen:
– lammekølle – rørt feta – asparges – sprøde fritter
– tatar af dansk kalv – syltede rødløg – karsemayo – kapers – fritter.
– pil selv rejer med ramsløgmayo og citron.
– øko humus med salat, feta oliven og sprødt.
– gourmet-oste med hjemmelavet knækbrød og øko-brød.
I glasskabet venter de populære lagkager efter mormor fra Lollands hemmelig opskrift, kaffe, ufiltreret æblejuice, is og meget andet godt.