Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sæsonstart ved søen: Constantia2’s café åbner skærtorsdag

Af anders@sommersangdigital.dk

Der er åbent alle påskedagene samt søndage resten af april fra kl. 10-17. Signaturbrunchen med flere serveringer er på kortet igen. Fisketallerkenen er også en klassiker med grove deller og hjemmelavet remoulade – speltblinis med stenbiderrogn – langtidsmodnede sild med æble/karrysalat og vagtelæg. 

 

Udvalgte nye retter på menuen: 

– lammekølle – rørt feta – asparges – sprøde fritter
– tatar af dansk kalv – syltede rødløg – karsemayo – kapers – fritter. 
– pil selv rejer med ramsløgmayo og citron.
– øko humus med salat, feta oliven og sprødt.
 gourmet-oste med hjemmelavet knækbrød og øko-brød.

 

I glasskabet venter de populære lagkager efter mormor fra Lollands hemmelig opskrift, kaffe, ufiltreret æblejuice, is og meget andet godt.

Sæsonstart ved søen: Constantia2’s café åbner skærtorsdag

Del artikel


Mest læste historier i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien