Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sæt gang i påskefrokosten: Gratis online musikbanko, sammen – hver for sig

Af Pernille Søborg

Store påskefrokoster med familie og venner er aflyst og erstattet af påskefrokost sammen – hver for sig. Aarhus tartelet festival og Vinstuen vil gerne bidrage til underholdningen og gøre påskefrokosten hjemme i de aarhusianske stuer ekstra sjov og hyggelig. Det sker med online musikbanko lørdag den 11. april klokken 14.00 til 15.30.

 

Dansk musik

Spillepladen er fyldt med en god blanding af dansk folke-, pop- og fællessange lige fra gamle sange til nyere hits. 64 sange, som du kan synge med på, er i alt i spil. Det er lige til at komme i godt humør af.

Sæt gang i påskefrokosten: Gratis online musikbanko, sammen - hver for sig

 

Spillets gang

Musikbanko foregår på den måde, at de klassiske bankoplader med tal er skiftet ud med bankoplader med sange. Der trækkes sange, og de spiller i 30-45 sek., hvorefter I skal tjekke, om sangen er på jeres plade. Der er max. en plade pr. person og kun to plader pr. husstand.

 

Præmier leveres direkte til døren

Selve spillet tager ca. 1,5 time. Kort tid efter du har vundet, leveres præmien direkte hjem til din dør. Præmierne er: En flaske Baileys til kaffen, samt noget sødt fra bageren. Vi spiller 1 række, 2 rækker og fuld plade. Ydermere får vinderen af fuld plade lov til at donere to præmier væk, som ligeledes leveres ud på adressen.

 

Tilmelding

Tilmelding foregår via mail til banko@vinstuenlive.dk

 

Så få inviteret familie og venner, til det en sjov påskefrokost med musikbanko, sammen – hver for sig.

Sæt gang i påskefrokosten: Gratis online musikbanko, sammen - hver for sig

Del artikel

Andre læser også