Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bageri klar med grusomme kager: Sæt tænderne i bagerens onde øje

Af Redaktionen
Bagerens onde øje. Foto: Lagkagehuset
Bagerens onde øje. Foto: Lagkagehuset

Årets uhyggeligste højtid er lige om hjørnet.

Derfor lancerer Lagkagehuset i Aarhus tre skræmmende og indbydende Halloween-kreationer, der kan findes i montren frem til allehelgensaften den 31. oktober.

Halloween har siden 1990’erne vundet større og større indpas i de danske hjem, og i dag fejrer danskerne Halloween med alt, hvad det indebærer af skrækindjagende kostumer, græskarudskæringer, haveudsmykning, trick-or-treating og søde sager i massevis.

Lagkagehuset i Aarhus tager altså igen i år del i den (u)hyggelige tradition, når det hele oktober tilbyder et særligt sortiment af gruopvækkende kager.

“Lige så snart kalenderen skriver oktober, sniger den uhyggelige stemning sig ind i Lagkagehusets bagerier landet over. Vi holder meget af halloween og vil gerne være med til at gøre højtiden sjov og særlig for både børn og voksne.

Derfor byder vores konditorer hvert år ind med deres flotte kreationer, der hitter hos især de mindste. Kommer naboens børn forbi efter ’slik eller ballade’ den 31. oktober, kan man byde på for eksempel en spøgelsesflødebolle eller en flagermusemuffin,” siger Anne Katrine Bjørn Hallkvist, brand manager hos Lagkagehuset.

Nyheder til den søde (hug)tand

Til Halloween holder bageriets mærkværdige bagværk skarpt øje med, hvad du foretager dig.

I montren ligger nemlig bagerens onde øje, der er en svampet gulerodsmuffin med hvid ostecreme, drysset med frysetørret hindbærpulver og toppet med et stirrende øje af hvid chokolade.

Bageri klar med grusomme kager: Sæt tænderne i bagerens onde øje
Flagermus og bagerens onde øjne. Foto: Lagekagehuset

Helt perfekt til at skabe gys og gru på kagebordet.

Blandt de uhyggelige lækkerier finder man også det venlige spøgelse – Lagkagehusets klassiske flødebolle med fløjlsblødt skum på en bund af marcipan dyppet i hvid chokolade og med øjne af mørk chokolade.

Bageri klar med grusomme kager: Sæt tænderne i bagerens onde øje
Det venlige spøgelse. Foto: Lagkagehuset

Mærker du noget flyve hen over hovedet, når du besøger bagerbutikken, er det måske en af flagermusene, der er sluppet løs.

Med deres svampede chokoladebund, choko-ostecreme, chokoladevinger og chokoladeøjne, er de lige til at sætte tænderne i.

Du finder Halloween-sortimentet hos Lagkagehuset til og med den 31. oktober.

Del artikel

Andre læser også