ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Salling Fondene sætter Lys på Aarhus

Lys på det nye Store Torv, en lyslegeplads ved DOKK1 og lys der indbyder til aktivitet og leg på Telefontorvet. Det er tre af de syv Lys på Aarhus projekter, som Salling Fondene har bevilliget penge til.

 

Lys på Aarhus har i flere år etableret lysprojekter, der har inviteret aarhusianerne til interaktion og refleksion. Nu får projektet et økonomisk boost med en bevilling fra Salling Fondene på 3,9 mio. kr. til syv lysprojekter.

 

”Der er ingen tvivl om, at de syv lysprojekter kommer til at skabe endnu mere byliv i vores byrum. Der er tale om projekter, der er i øjenhøjde med borgerne og giver oplevelser, aktivering og tryghed i vores by. Der skal lyde en stor tak til Salling Fondene for deres gavmilde donation,” siger Bünyamin Simsek, rådmand, Teknik og Miljø.

 

De syv lysprojekter er placeret i Aarhus Midtby. Bl.a. kan aarhusianerne se frem til, at den nye midlertidige byrumsinstallation på Store Torv bliver belyst, så der skabes mere tryghed på torvet. Længere oppe i byen på Telefontorvet etableres der tre lysanlæg, der inviterer børn til leg og aktivitet, og samtidig kan lysanlæggene bruges under diverse arrangementer.

 

Hos Salling Fondene glæder de sig til at se projekterne i byrummet. “Vi har valgt at støtte Lys på Aarhus, fordi vi tror, at det vil komme Aarhus til gode nu og langt ud i fremtiden. Vi har allerede set, hvordan lys andre steder i Aarhus skaber vedvarende oplevelser i vores byrum, gader og pladser for alle Aarhus’ borgere og besøgende. På den måde giver lysprojekterne os ikke bare en interessant by, men også en mere tryg by,” siger Jens Bjerg Sørensen, bestyrelsesformand, Købmand Herman Sallings Fond.

 

Salling Fondene sætter Lys på Aarhus

 

 

 

 

 

Del artikel

Andre læser også