ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den magiske tradition er tilbage: Salling inviterer til julelystænding

Af Line Ingwar Karlsen

Den magiske juletradition er tilbage, og Salling inviterer igen aarhusianerne til lystænding af de mange julelys, der pryder facaden hele julen.

Kom med og oplev det fortryllende øjeblik, hvor Salling tænder de mange tusinde funklende julelys, som udformer den kæmpemæssige julegave på stormagasinets facade, og den helt specielle julestemning lægger sig over byen.

Sæt kryds i kalenderen fredag den 5. november, hvor lysene bliver tændt i Aarhus klokken 19.00.

Til at skabe den helt rette julestemning vil Pernille Rosendahl give minikoncert, så snart julelysene er tændt, og julestemningen har sænket sig over Aarhus.

Salling vil være julepyntet fra kælder til kvist og vil dagen igennem og helt frem til kl. 22 invitere på masser af julestemning, smagsprøver, aktiviteter og konkurrencer.

Salling ROOFTOP kickstarter ligeledes julen med den hyggelige julebelysning, og et julemenukort med bl.a. lækre hjemmelavede æbleskiver, hjemmelavet gløgg og varm kakao.

Program for dagen i Salling Aarhus

Kl. 14-22: Salling ROOFTOP starter julen – køb bl.a. lækre æbleskiver og gløgg.
Kl. 10-22: Med din ClubSalling-app kan du vinde vilde præmier, når du handler i Salling.
Kl. 19.00: Karin Salling tænder julelysene.
Kl. 19.05: Minikoncert med Pernille Rosendahl.
Kl. 19.30–22: Salling byder indenfor i julevarmen.

Salling fejrer 115 år i år

Historien starter tilbage i 1906, hvor Ferdinand Salling for første gang slog dørene op for sin manufakturhandel i hjertet af Aarhus, hvorfra han solgte stoffer i metermål. Med åbningen af endnu et stormagasin i Aalborg i 1964, var det nu også muligt for nordjyderne at opleve det store vareudvalg.

Gennem 115 år har Salling således budt sine kære gæster – kunderne – velkommen og sat en ære i at møde dem med smil og godt humør – og julen i år bliver ingen undtagelse.

Del artikel

Andre læser også