ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Salling Rooftop: Kom og vær med til åbningen af SPOT Festival

Husk det er i morgen, at der er Spot dag party på Salling Rooftop I Aarhus. Kom på Salling Rooftop og deltag i åbningen af SPOT Festival Her kan du opleve Alex Vargas, Nicklas Sahl, Alexander Oscar og mange flere under åben himmel. Koncerterne er gratis.

 

Det starter klokken 13.30 til 16.00 den 3. maj. Husk der er begrænset plads på tagterassen, så kom i god tid

 

 

LINE UP

 

Alex Vargas

Med en yderst karismatisk udstråling, et drenget glimt i øjet og ikke mindst sin tryllebindende stemme, har Alex Vargas i løbet af de seneste år imponeret musikkritikere, radiolyttere og ikke mindst koncertgængere.

 

På blot to år er han gået fra at spille udsolgte koncerter på små Københavnske spillesteder, til at fylde skovbunden på Smukfest med 20.000 festivalgængere og Royal Arena med sin himmelstræbende vokal og gennemslagskraftige noise-soul.

Salling Rooftop: Kom og vær med til åbningen af SPOT Festival

Når Alex tager på tour i UK er der udsolgt. Går turen over Atlanten, er der også rift om billetterne og det samme gør sig gældende, når Alex spiller på dansk jord, med flere udsolgte koncerter over hele landet.
Han er et garanteret hit og publikumsfavorit.

 

Elias Boussnina

I foråret 2018 udgav Elias Boussnina debutsinglen “05.30”, og med ét fik det unge stjerneskud markeret sig som en af de mest interessante og talentfulde nye stemmer på den danske musikscene. Med sin synth-baseret produktioner og længselfulde vokal, skriver Elias melankolsk popmusik om alt fra hverdagens trivialiteter til livets store spørgsmål, som man hører på debut EP’en ”Shameboy”.

 

Tobias Albert

Tobias Albert markerede sig for første gang i 2016, da han vandt en konkurrence om at komme på scenen med Mads Langer til Grøn Koncert. Året efter indsendte Tobias Albert sin første single Posing Like a Model til Karrierekanonen, med målet om at blive udvalgt til Ugens Kanon og måske endda blive udvalgt blandt de 12 finalister, der ville få lov at optræde på Spot Festival. Godt seks måneder senere stod Tobias Albert som vinder af Karrierekanonen 2018.Med mere end en kvart million streams på Spotify og 4 millioner views på Youtube, lader det kun til at gå i én retning for det unge stjerneskud.

 

Nicklas Sahl

Med hitsinglerne ’Hero’, ’Planets’ og ’New Eyes’, er Nicklas Sahl godt på vej til at blive den næste store stjerne på den danske popscene. Siden han udsendte sin debutsinglen i 2018, er det nemlig kun gået fremad for den unge sanger. I efteråret 2018 spillede Nicklas sin debutkoncert på Ideal Bar i København og Headquarters i Aarhus, hvor billetterne blev revet væk. Kort efter annoncerede Nicklas sin landsdækkende forårstour, hvor Lille Vega hurtigt gik udsolgt, og mere end 500 fans mødte talstærkt op på Train i Aarhus.

 

Ericka Jane

Ericka Jane er et af de mest lovende nye kvindelige håb på den danske R&B scene.
Som 16-årig uploadede hun et af Drakes ’Marvin’s Room’ på YouTube, der lynhurtigt fik over 100.000 visninger. Herefter kom der pludselig meget opmærksomhed på det store sangtalent, og Ericka begyndte for alvor at arbejde med sin musik.
Med sine kun 23 år, er hun kun lige begyndt, og fremtiden lover en masse ny musik fra den unge sangerinde.

 

Alexander Oscar

Den unge danske sangskriver Alexander Oscar har med rekordfart etableret sig som en af de mest lovende popartister, med stort international opmærksomhed. For nylig udsendte han sit debutalbum “highs & lows” der er kulminationen på tre års arbejde, med sange indspillet i Danmark, Sverige, Tyskland og London. med debutsinglerne “Ocean View” og “Number” sparkede Alexander døren ind med et brag – og med mere end 10 millioner streams blev “Complicated” et af årets mest spillede danske sange på Spotify og radio.

 

Som liveartist har Alexander udviklet sig helt utroligt i de seneste år, og fik i forbindelse med sin optræden på Spot Festival, store roser for sin stærke soul-pop vokal og for det gode sammenspil med bandet, der af Gaffa fik prædikatet “internationalt format”.

 

Reem

Det er knap 10 år siden at REEM begyndte at synge, og sammen med sin faste producer Andreas Krüger har hun fundet en lyd som afspejler hendes personlighed og karakter. En lyd af en pige med attitude.

 

Førstesinglen ’Okay’ er ”en af de mere farverige sider af mig selv, med en oldschool/newschool flavor” som Reem selv beskriver det. Hun fortsætter: ”Den kan tolkes på mange måder. Det kan tolkes, som denne selvstændige pige, der ved hvad hun søger i dette liv, mens man har det ’lit’ (sjovt). Sådan lidt “boy you cute, buuuuut u aint all that”

 

Musikalsk er dette en ny start for Reem, men med over 50.000 følgere, er hun stadig ’top of mind’ for mange, og langt fra et ukendt navn i det danske mediebillede.

 

Se mere på www.salling.dk

 

Salling Rooftop: Kom og vær med til åbningen af SPOT Festival

Del artikel