ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Salling ROOFTOP: Kom til masser julestemning, oplevelser og lækkerier under åben himmel  

I Salling er julen noget helt særligt, og aldrig har julen været så længe ventet som i år. Derfor er  der skruet endnu mere op for den magiske stemning i hele det julepyntede stormagasin. Kom og  oplev et nyt 6 meter højt juletræ på Salling ROOFTOP, den flotteste interaktive LEGO  vinduesudstilling og en perlerække af stemningsfyldte intim julekoncerter helt gratis under åben  himmel.  

 

Salling gør alt for at sikre en tryg og sikker julehandel i et stormagasin, der er pyntet smukt op efter  alle kunstens regler. Traditionen tro inviterer Salling desuden til en række gratis intim julekoncerter på Salling ROOFTOP i Aarhus og Aalborg, og i år er der skruet op for musikken: 

 

”Julen er et stort højdepunkt for Salling, og vi glæder os hele året. Netop i år, hvor vi måtte droppe  den store lystændingsfest pga. Covid-19, har vi lyst til at give en ekstra julegave til alle, og vi inviterer  derfor til en række gratis mindre intimkoncerter på Salling Rooftop i både Aalborg & Aarhus spredt  hen over hele julen. Her under åben himmel og med den fantastiske 360 graders udsigt over byerne,  kan vores gæster tage en velfortjent shopping-pause og nyd de stemningsfulde julekoncerter og  vores nye kæmpe juletræ i lys og metal ”, siger Sallings Head of marketing, Birthe Wiberg.  

 

Årets koncertprogram består af en række dygtige artister og er en variation af mindre julekor, jazz og  vokalgrupper. De første koncerter starter allerede i denne weekend, hvor en række dygtige  jazzartister vil gæste de to ROOFTOPs. Derudover kan man resten af julen bl.a. opleve en korkoncert  med acapella-koret Local Vocal, barbershop-kvartetten HusAar og en underholdende blueskoncert  med Peter Nande og Tim Lothar.  

 

Se hele programmet her: 

 

Alle koncerter er under åben himmel og med fri entré. Pga. covid-19 er der dog et begrænset antal  pladser, så gæsterne opfordres til at komme i god tid. I tilfælde af dårligt vejr rykkes koncerterne til  et nyt tidspunkt. Hold øje med salling.dk. 

 

Salling ROOFTOP: Kom til masser julestemning, oplevelser og lækkerier under åben himmel  

 

Nyt funklende juletræ på ROOFTOP 

Ingen jul uden et funklende juletræ. I år kan stormagasinets gæster også opleve et knap 6 meter højt  juletræ skabt i metal og lys, og Salling håber, at man vil kigge forbi for at se det flotte træ kaste lys over byen. 

 

Salling ROOFTOP: Kom til masser julestemning, oplevelser og lækkerier under åben himmel  

 

I år er der også skruet ekstra op for lækkerierne på Salling ROOFTOP – hvad enten det er til frokost,  kaffe eller en drink. Menukortet byder både på retter til hele familien og de sikre juleklassikere, såsom gløgg og æbleskiver og det populære julebræt. Fra den 20-22 dec. kan man nyde hjemmelavede belgiske vafler, når de i julens anledning laves på ROOFTOP fra kl. 12-18.  

 

Salling ROOFTOP: Kom til masser julestemning, oplevelser og lækkerier under åben himmel  

 

En tryg julehandel hos Salling 

I Salling gør alt for at sikre en julehandel med høj sikkerhed og tryghed for både kunder og medarbejdere. Ud over plexiskærme, ansigtsmasker, håndsprit og afstandsmarkører har Salling  intensiveret rengøringen og undervist personalet i, hvordan man både kan holde afstand og yde den  service, som Salling er så kendt for. Derudover har Salling udvidet åbningstiderne, og man kan som  en ekstra service få bragt julegaverne direkte til døren. 

 

I forbindelse med årets største shopping-dag Black Friday har stormagasinet iværksat en række  initiativer, der netop skal sikre den trygge shopping-oplevelse. Eksempelvis er åbningstiderne udvidet (6-24), kampagnen strækker sig i år over 3 dage, og der lukkes mindre end halvdelen af det maksimale antal kunder ind. Som ClubSalling-medlem kan man desuden vælge sin helt egen shoppedag, hvor der er masser af plads og de samme gode rabatter. Se mere på Salling.dk 

 

 

 

Del artikel