Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Godt to millioner gæster: Nu udvider Salling Rooftop med et overdækket café- og eventområde

Det populære forsamlingssted på toppen af Salling udvides med et overdækket café- og eventområde

 

Salling Rooftop har været ekstremt populær og har siden åbningen i august 2017 har flere end to millioner besøgende i følge dem selv. Nu er stormagasinet klar til at udvide det anderledes byrum. Den 2.000 kvadratmeter store tagterasse skal have et helt nyt indendørs område, som skal bruges til koncerter, lukkede arrangementer, workshops caféplads og andre events, afslører Salling i en pressemeddelelse.

“Vi er fuldstændigt overvældede over den store interesse, og derfor kan vi med glæde konstatere, at vi har brug for mere indendørs plads til vores gæster i de kolde måneder. Samtidig har efterspørgslen på lukkede arrangementer fra private, virksomheder og institutioner været stor, og det vil vi nu imødekomme med udvidelsen,” siger direktør for Salling Stormagasiner, Marianne Bedsted.

 

Med udvidelsen får Salling Rooftop plads til at huse indendørs arrangementer og events med op til 80 personer, hvor gæsterne kan nyde panoramaudsigten over Aarhus Bugten, Aarhus Ø, Marselisskoven og på klare dage få kig helt til Djursland. Indretningen bliver ligesom det nuværende væksthus med fokus på at skabe afslappende, moderne omgivelser med loungemøbler, masser af grønne planter og interiør i træ.

Udvidelsen skal også skabe plads til flere indendørs events for kunderne. Ifølge Marianne Bedsted er det nemlig specielt events og oplevelser, der er med til at trække de mange gæster op på taget af stormagasinet.

“Vi kan se, at besøgstallet eksploderer på de dage, vi afholder events og oplevelser. Derfor udvider vi også ud med tanke på, at vi gerne vil afholde flere indendørs events, når vejret er knap så godt. Det har fra første dag været ambitionen at skabe gode oplevelser for vores gæster, så det er vi stolte af at leve op til,” fortæller Marianne Bedsted.

Allerede nu kan stormagasinet afsløre, at der blandt andet venter koncerter under Jazzfestivalen, live talks med flere kendte danskere og en generel tilstedeværelse under kulturelle arrangementer i byen.

Projektet ventes at stå færdigt i maj.