Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Masser af julestemning: Salling holder stor julefest i næste uge

Af Freja Dumont

For en måned siden blev det meldt ud, at den traditionsrige julebelysning på Sallings facade ikke kommer til at skinne i år.

Men det betyder ikke, at der bliver mørkt og ingen julestemning overhovedet. Faktisk tværtimod.

Der er nemlig lagt op til masser af fantastisk julestemning når Salling, i både Aarhus og Aalborg, skyder julen i gang i weekenden den 4. til 6. november.

”Vi glæder os enormt meget til at få godt gang i julestemningen i år. Vi holder strømforbruget nede og slukker for julefacaden, men vi skruer bestemt ikke ned for stemningen.

Tværtimod. Vi pynter alle etager fra top til bund, vi inviterer til skøn Malte Ebert koncert, og så er der mulighed for at vinde store præmier til vores Julemusik-banko.

Derudover sender vi selvfølgelig også Danmarks største julekatalog på gaden, som traditionen tro markerer forventningens glæde til denne smukke højtid.” fortæller Marketingschef, Birthe Wiberg. 

Eksklusiv koncert med Malte Ebert 

Der er noget for både store og små fra første weekend i november og frem til jul i Salling. Udover spændende oplevelser og events bliver de magiske julevinduer afsløret med dette års nye, detaljerige og kreative LEGO-univers. Vinduesudstillingerne afsløres fredag den. 4. november kl. 10.

Lørdag den 5. november inviterer Salling til Gratis koncert, når det danske musikikon, Malte Ebert, synger julen ind på Salling ROOFTOP.

Malte Ebert fik sit store gennembrud i 2016, hvor han under sit alias, Gulddreng, strøg til tops på de danske hitlister med numre som ”Model”, ”Se mig nu” og ”Guld jul”. 

Sidenhen er solbriller og guldkæder blevet lagt på hylden og Malte Ebert optræder nu under eget navn, stadig med humoren i behold men med et mere personligt præg på hans musik.

Program for Juleweekenden i Salling Aarhus

Fredag den 4. november

Kl. 10-19: Vi varmer op til julehyggen på Salling ROOFTOP – køb bl.a. æbleskiver og gløgg
Kl. 15-19: Oplev den magiske Winter Lodge på Salling ROOFTOP
KL. 16-19: DJ Zanjani skruer op for stemningen med live Percussionist

Lørdag den 5. november 

Kl. 10-18: Julehyggen fortsætter på Salling ROOFTOP – køb bl.a. æbleskiver og gløgg
Kl. 13: Deltag i vores stemningsfyldte Julemusik banko – der vil være en masse fede præmier
Kl. 15-18: Oplev den magiske Winter Lodge på Salling ROOFTOP
Kl. 15-16: DJ Zanjani sprøde toner sætter den rette stemning
Kl. 16: Oplev Malte Ebert, når han synger julen ind på Salling ROOFTOP
Kl. 16.30: DJ Zanjani fortsætter festen på toppen 

Søndag den 6. november

Kl. 10-18: Julehyggen fortsætter på Salling ROOFTOP – køb bl.a. æbleskiver og gløgg
Kl. 14: Oplev koret Sing it!, når de spreder julestemningen med deres smukke stemmer
Kl. 15: Oplev den magiske Winter Lodge på Salling ROOFTOP

Det sker med hits som ”Rather be” og ”Loyal”, som du altså nu kan høre live på byens top lørdag den 5. november kl. 13 i Aalborg og kl. 16 i Aarhus.

Der er begrænsede pladser til koncerten, så Salling opfordrer alle til at komme i god tid. 

Åbning af magiske Winter Lodge

Både i Salling Aarhus og Salling Aalborg kan man tage turen helt til tops og opleve Fever-Trees magiske Winter Lodge.

Winter Lodge barerne byder på smagfulde gin & tonics og andre juleinspireret cocktails, som du kan nyde med udsigt over byens smukke vinterhimmel. 

Winter Lodge har sin store åbning fredag den 4. november, hvilket bliver markeret med DJ og masser af hyggelig stemning til at kickstarte julen.

Fra denne dag er det også muligt at tilkøbe sig nogle af julens mange lækkerier, når Salling ROOFTOP byder på varme, nybagte æbleskiver eller et julebræt med alverdens julespecialiteter. 

Julemusik-banko på Salling ROOFTOP

Julen er hjerternes fest og i Salling kan du deltage i et stemningsfyldt julemusik-banko og se, om du har heldet med dig til en tidlig julegave.

Salling garanterer, at det bliver en forrygende aften med julemusik, sjove indslag og ikke mindst masser af fede præmier.

Arrangementet er gratis og foregår lørdag den 5. november kl. 13 i Salling Aarhus og søndag den 6. november kl. 14 i Salling Aalborg. 

Julekor på Salling ROOFTOP

Juleweekenden i Salling byder på mange musikalske oplevelser og ét af dem er lyden af smukke julekor.

De dygtige korsangere fra henholdsvis Sing it! Og NABLA gæster Salling ROOFTOP i henholdsvis Aarhus og Aalborg, hvor de med ét vil sprede julestemning ud over byen med smukke fortolkninger af velkendte julesalmer.

Julekorene kan opleves søndag den 6. november kl. 13 i Aalborg og kl. 14 i Aarhus. 

Danmarks største julekatalog er på gaden

Ingen jul uden Sallings traditionsrige julekatalog, der i år tæller 328 sider fyldt med inspiration, gaveidéer og masser af julestemning.

Julekataloget lander i postkasser landet over fra fredag den 4. november – samme dag, hvor man også kan hente et eksemplar i Salling, ligesom man kan finde det digitalt på salling.dk. 

Jul i Salling siden 1906 

Ferdinand Salling slog for første gang dørene op for sin manufakturhandel i hjertet af Aarhus i 1906, hvorfra han solgte stoffer i metermål.

Med åbningen af endnu et stormagasin i Aalborg i 1964, var det nu også muligt for nordjyderne at opleve det store vareudvalg.

Gennem 116 år har Salling således budt sine kære gæster – kunderne – velkommen og sat en ære i at møde dem med smil og godt humør. 

”For mange familier er det nærmest blevet en tradition at besøge vores stemningsfyldte stormagasin og især i åbningsweekenden, hvor vi afslører både julepynten, julevinduerne og byder på masser af events.

Vi er meget stolte af den historiske betydning og den nostalgi, vi kan bidrage med til de lokale og besøgende i både Aalborg og Aarhus.” siger Birthe Wiberg. 

Hvad: Juleweekend i Salling
Hvornår: Weekenden den 4. til 6. november

Nyd julestemningen med venner og familie og få en unik udsigt ud over den julepyntede by.

Del artikel

Andre læser også