Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bonus til de ansatte: Salling uddeler 16 millioner

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Salling Group
Foto: Salling Group

Når juni-lønnen inden længe tikker ind på kontoen, kan medarbejdere i Salling Group glæde sig over et ekstrabeløb og en hilsen fra virksomhedens ejere, Salling Fondene.

Igen i år uddeler de et gratiale til både nuværende og tidligere medarbejdere, som har været ansat i en fireårig sammenhængende periode fra 2020-2023.

Det oplyser Salling Group i en pressemeddelelse.

”Vores mange dygtige kollegaer er fundamentet i Salling Group. År efter år er de med til at sikre, at vi skaber endnu bedre indkøbsoplevelser for vores kunder, investerer i nye, bæredygtige løsninger og samtidig giver en del af overskuddet tilbage til samfundet gennem donationer.

Jeg er glad for, at vi igen i år kan give en del af vores overskud direkte tilbage til dem, der er med til at drive vores forretning,” udtaler Anders Hagh, formand i Købmand Ferdinand Sallings Mindefond og administrerende direktør i Salling Group.  

Bonus til de ansatte: Salling uddeler 16 millioner
Foto: Salling Group

I alt bliver der uddelt knap 16 millioner kroner fra Købmand Ferdinand Sallings Mindefond, som blev stiftet i 1957 af Salling Groups grundlægger, købmand Herman Salling.

Fakta om gratialet:

Gratialet bliver for Salling Groups medarbejdere i Danmark og Polen udbetalt med juni-lønnen, mens det for medarbejdere i Tyskland udbetales med juli-lønnen.

Flere end 15.000 af Salling Groups medarbejdere i Danmark, Tyskland og Polen får del i de knap 16 millioner kroner, der uddeles blandt de ansatte.

Kilde: Salling Group

Fonden blev bl.a. stiftet med et formål om, at en del af fondens midler skulle tilfalde virksomhedens medarbejdere – uanset om man er ansat i en Netto, føtex, Bilka, på et hovedkontor eller i en logistikterminal.

Salling Fondene blev i 2017 eneejer af Salling Group efter at have tilbagekøbt de resterende aktier i virksomheden og er kendt for at støtte en lang række initiativer og projekter, der er til glæde og gavn for mennesker i Danmark og for medarbejdere i hele Salling Group, som også er til stede i Tyskland og Polen.

Samlet set har fondene siden 2012 uddelt mere end 2,1 milliarder kroner til kultur, sport, uddannelse, kirke og velgørende formål.

Seneste uddeling af gratiale til medarbejderne skete sidste år, hvor der blev udbetalt knap 14 millioner kroner.

Del artikel

Andre læser også