Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Café og wellness-salon åbner på Strøget: Få massage og Bánh Mí

Af Freja Dumont

Nu kan du slå benene op efter shoppeturen med en friskpresset juice efterfulgt af en omgang massage eller manicure hos den nyåbnede café og beautysalon Me & Mê

Stedet, som både byder på forfriskninger, frokost og beautybehandlinger, ligger perfekt placeret på Strøget, så du kan lade op til mere shopping eller generelt bare få lidt selvforkælelse.

Forkælelse og sunde fristelser

Hos salon og café Me & Mê har de fusioneret det allerbedste fra Danmark og Vietnam og sammensmeltet det funktionelle smukke nordiske med den vietnamesiske gæstfrihed, kvalitet og velvære.

“Vi har kombineret forkælelsen i negle, spa og beauty-behandlinger med vores café, hvor du kan nyde sunde og friske vietnamesiske Bánh Mí sandwiches, salater, vietnamesisk iskaffe, juicer og lemonade,” siger konceptudvikler på stedet Vivian D.

Café og wellness-salon åbner på Strøget: Få massage og Bánh Mí

Du er i centrum

Udover at Me & Mê  huser en café, hvor du kan få asiatiske og vietnamesiske specialiteter, kan du også komme for at få lavet negle, øjenvipper og andre beautybehandlinger på stedet.

”Aarhus er kendt for at være et sted, hvor folk gerne vil hygge sig.

Her hos os handler det om dig og kun dig. Du er i centrum uanset om dit behov er smukke negle, bryn, massage, en kop kaffe eller en sund frokost,” siger Vivian D.

Café og wellness-salon åbner på Strøget: Få massage og Bánh Mí

Få fikset dine negle

Skal du have lavet manicure, shellak eller gelenegle er det Nga, Long eller Tung, som kommer til at stå for de nye negle, som alle tre er uddannede negleteknikere.

Og som en ekstra lille forkælelse giver Me & Mê gratis drikkevarer, mens du får lavet din behandling.

”Alle i vores team er valgt, fordi de har særlige kompetencer både fagligt og menneskeligt.

I Me & Mê møder du kun de dygtigste og sødeste medarbejdere. Dem, der altid har en løsning, og udfører deres arbejde til perfektion og med et smil,” siger Vivian D.

Massage i kælderen

I stedets store kælder kommer der til at blive tilbudt fodbehandlinger og forskellige former for massage. Et af rummene byder eksempelvis på parmassage, hvis man er på veninde- eller kærestetur.

Her er det Pipat eller Meeree fra Thailand, du møder, hvis du skal have massage hos Me & Mê

Pipat blev uddannet i fysiologisk massage (sportsmassage) i København i 2007, og har siden taget et 1-årigt kursus i thai-massage i Thailand.

Hvis du er til rigtig thai massage, så er det Meeree, du skal booke tid hos. Hun er ekspert i thai yoga massage og sørger for, at du går hjem afslappet i krop og sjæl.

Meeree har arbejdet som thai-massør i siden 2015, hvor hun blev færdiguddannet i Thailand. Hun har arbejdet i Danmark siden 2019.

Du kan følge med på hos Me&Mé på deres hjemmeside lige her.

Café og wellness-salon åbner på Strøget: Få massage og Bánh Mí

Hvor: Ryesgade 37
Hvornår: Den officielle åbningsdato hos Me & Mê er fredag den 23. april, men du kan allerede nu komme ind og smage på lækkerierne eller få lavet dine negle.

Del artikel

Andre læser også