Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sanne Søndergaard, Molly Thornhill og Anne Bakland

Af anders@sommersangdigital.dk

Så er der dømt girlpower! Kan kvinder være sjove? Det kan du fa´me tro. Og du er slet ikke tvivl efter at have oplevet Sanne Søndergaard, Molly Thornhill og Anna Bakland. Sanne Søndergaard behøver ingen videre præsentation. Hun har markeret sig som ivrig debattør samt med sine one man shows “Mandehader?” og “kvinde?”. Og som titlerne antyder, bliver der ryddet godt op i stereotype kønsopfattelser, når Sanne går på scenen!

 

Startede som æsel

Molly Thornhill har optrådt siden 2012 og fik sit spæde gennembrud, da hun optrådte som æsel ved Zulu Comedy Galla i 2015. Molly optræder flittigt ved open mics og leverer god gedigen comedy om sig selv og sin dysfunktionelle familie.

 

Hvis man synes Nordjylland er en trist landsdel, har man ikke mødt Anne Bakland, der startede som komiker i Aalborg i 2012 og bare brager igennem med sin solide jyske humor. Glæd dig til en aften hvor kvinderne fører ordet. Er du mand nok til at høre et par sandheder? Eller kommer du mere, fordi der med garanti er mange søde piger blandt publikum?

Dato

21. oktober – 22. oktober Se alle datoer og tidspunkter

Spillested

Musikhuset Aarhus – Filursalen min 15 år.

Pris

160,00 kr

BEMÆRK: Aldersgrænse min. 15 år

Køb billet her:

Del artikel

Andre læser også