Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Satriales Pasta og Pork Store – Et flop, total kaos og kønsløs mad til overpris

Af Pernille Søborg

Et af de steder på NorthSide, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage fra musikken, og nyde sin mad ved borde og stole er på Satriales Pasta og Pork Store. Vi stillede os i kø for at få et bord. Det tog sin tid! Der var dog en del mennesker, og betjeningen gjorde, hvad de kunne for at finde plads til os. Vi kom til at sidde med et yngre par og faldt i snak med dem. Det var uden tvivl det mest hyggelige ved besøget på Satriales Pasta og Pork Store.

Satriales Pasta og Pork Store på NorthSide 2016

Stemningen eller mangel på samme

Rød- og hvidternede duge på bordene, kunstige tulipaner, kulørte lamper og kunstige blomsterranker i et væld af farver var, hvad der udgjorde indretningen. Dette virvar af farver karakteriserede meget godt det kaos, vi befandt os i. Ingen havde styr på noget her. Det er da noget, man kan forholde sig til.

Totalt kaos hos Satriales Pasta og Pork Store på NorthSide 2016

En dyr omgang – dårligste køb på NorthSide indtil nu

Mange tjenere drønede rundt og anede ikke, hvor de hørte til. Vi bestilte to pastaretter med dertilhørende drinks. Der kunne vælges mellem rødvin, hvidvin og øl. Af pastaretter var der med kødboller, muslinger og vegetar at vælge mellem. Vi valgte kødboller og muslinger. Pasta og en drik kostede 200 kroner. Så var det da også betalt!

 

Drikkevarer

Forholdsvis hurtigt kom drikkevarerne. Vinene var middelmådige bordvine.

Husvinen hos Satriales Pasta og Pork Store på NorthSide 2016

De blev skænket i forskellige størrelser glas og mængde. Fyren ved siden af os følte sig i hvert fald snydt.

To glas rødvin til samme pris - Satriales Pasta og Pork Store på NorthSide 2016

Vil I bestille igen?

Efter 25 minutters ventetid kom en ny tjener forbi bordet. “Vil I bestille?” Vi informerede om, at det havde vi gjort for 25 minutter siden. Dertil svarede hun, “Okay, men vil I så ikke bestille igen?” Styr på det, var der ikke. Pinligt. Lad os håbe, at Satriales Pasta og Pork Store erkender, at det ikke er i den her branche, de skal slå deres folder. Det vil kun løfte ryet for NorthSide.

 

Vi gik skuffet derfra

Da maden endelig dukkede op, var det store portioner. Pasta med kødboller var klart den bedste af de to, vi havde valgt. Kødbollerne var fint krydrede, gulerødderne dog udkogte. Der var ost på toppen og frisk persille. Pasta var der meget af. Også alt for meget. Tomatsaucen var svag. Ingen peber eller salt var der i.

Pasta med kødboller hos Satriales Pasta og Pork Store på NorthSide 2016

12 muslinger stødte vi på i den anden pastaret. Halvkogt pasta, udkogte gulerødder og frisk persille. Muslingerne havde fået for meget. De smagte af gummi. Kikset at man ikke engang kan koge muslinger. Vi var ikke begejstrede og lod over halvdelen stå. Flere muslinger, friske krydderurter og olivenolie havde løftet den. 200 kroner inkl. et glas. vi er tæt på det vi kalder tyveri i Jylland. Se lige de her billeder, vi har taget. De fortæller en del.

Pasta med 12 muslinger hos Satriales Pasta og Pork Store på NorthSide 2016

En ommer af de store

Det blev ikke til den store oplevelse for os på Satriales Pasta og Pork Store. Der var ikke styr på det. Betjeningen løb forvirret rundt, og der var lang ventetid. Generelt var der mangel på smag. Salt, peber og en flaske olivenolie på bordet havde gjort underværker. Det kan gøres bedre. Meget bedre. Det gode ved Satriales Pasta og Pork Store er, at de umuligt kan blive dårligere. 

 

Del artikel

Andre læser også