ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Saturday Night Fever-billetter blev revet væk – nu udbydes to ekstraforestillinger

Interessen for Saturday Night Fever – The Musical er enorm.  På de første tolv dage har musicalen solgt 10.000 billetter til forestillingerne i Aarhus. Det får nu Musikhuset til at sætte to ekstraforestillinger i salg.

 

Der er fuld tryk på billetsluserne i Musikhuset. Siden Saturday Night Fever – The Musical blev sat i salg sidste fredag, er to tredjedele af billetterne til de ti forestillinger allerede blevet revet væk. Musicalen sælger lige så hurtigt som megasuccesen Dirty Dancing, der er den hurtigst sælgende forestilling i Musikhusets historie. Det får nu Musikhuset til at sætte to ekstraforestillinger i salg.

 

”Det er jo helt vildt at sælge 10.000 billetter på så få dage og endda et helt år inden, vi har premiere. Vi glæder os over den store interesse og ser frem til at give publikum en fantastisk musicaloplevelse, når Saturday Night Fever The Musical for første gang nogensinde kan opleves i Danmark i kulturhovedstadsåret 2017”, siger Mette Kier, der er programchef i Musikhuset.

 

De to ekstraforestillinger lørdag 27. maj kl. 15.00 og 20.00 bliver sat i salg på Musikhusets hjemmeside i dag kl. 10.00.

 

MUSIKHUSET AARHUS, SATURDAY NIGHT FEVER – THE MUSICAL, STORE SAL, 19.-27. MAJ 2017

 

 

Del artikel