ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Se fordele fremfor begrænsninger i de store byer

Af Redaktionen

For mange er den nuværende situation med Corona ikke just nem at have med at gøre. Der er ingen af os der rigtigt ved hvad vi skal stille op med os selv og hvordan hele vores hverdag egentlig skal forløbe. Men bare fordi tingene ikke er som de plejer, så betyder det ikke at hverdagen skal gå i stå. Der er masser af ting at se frem til, og der er masser af positive elementer i spil, det handler bare om at se dem, fremfor begrænsninger.

Til dig der mangler inspiration

Hvis du i øjeblikket går og er lidt små irriteret over verdenssituationen, så er du bestemt ikke den eneste. Tværtimod, så virker det til at langt størstedelen af verdens befolkning har det på præcis samme måde. Men sagen er nu engang den, at der ikke er så meget at gøre ved det, som det ser ud lige nu, og derfor må vi bare få det bedste ud af situationen, også selvom det ikke er optimalt. Hvis du føler hverdagen bliver lidt ensformig og kedelig, så kan det være en god idé at finde lidt inspiration, så dagene ikke glider fuldstændig sammen. Selvom Aarhus er en stor by med mange muligheder, så kan alle have brug for at få lidt ekstra inspiration engang imellem, og det er præcis hvad du kan få ved at klikke på linket ovenfor. Her bliver der nemlig skrevet om alt hvad der foregår i Aarhus, så du aldrig skal gå og undre dig over, om du nu går glip af en hel masse. Selvom det ikke virker som om der sker så meget i øjeblikket, så er det altid lidt rart at kunne holde sig opdateret omkring, hvad der foregår i sin by, ikke sandt? Du kan f.eks. umuligt vide hvad der sker i København hele tiden, og derfor kan det være enormt fedt og lige til, at kunne hoppe ind på linket og finde ud af hvad der foregår.

Undgå for meget ensomhed

For mange har det været rigtig svært at skulle starte på nye studier herunder pandemien, især fordi det har haft stor betydning for det sociale og for hvordan undervisningen foregår. Nogle studerende var så heldige lige at nå at lære de nye klassekammerater at kende, hvorimod andre har været fanget på zoom siden de begyndte. Men her er det vigtigt at huske, at det er en situation som ikke varer ved for evigt, selvom det meget nemt kan føles sådan. Så hvis du overvejer at melde dig ind på et studie, så kan det alligevel være en god idé at undersøge hvilke studiebyer som er stigende i vækst. F.eks. bebor unge i 20’erne halvdelen af Aarhus C, og dette kan i den grad være godt at vide, når restriktionerne løfter sig igen, og vi har mulighed for at være lidt mere sociale. Corona har sørget for, at mange unge mennesker især, har følt sig mere ensomme end de plejer. Derfor er det vigtigt at vi sørger for at udvide vores netværk, når det selvfølgelig er mere sikkert og forsvarligt, og her er Aarhus et rigtig godt bud.

Del artikel

Andre læser også