Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus Mad og Marked: Se listen over madboder til Kapsejladsen i Universitetsparken

Af anders@sommersangdigital.dk
Foto: Søren Kjeldgaard
Foto: Søren Kjeldgaard

Der kommer omkring 30.000 studerende til Kapsejlads i Universitetsparken på fredag

 

Kapsejladsen har forsøgt sig med forskellige madløsninger, men har i år hyret Aarhus Mad og Marked til at stå for maden. De har tilpasset maden til publikum, så det er hurtig mad med masser af gods i, der kan fungere som et lækkert alternativ til pølsemix og pomfritter. Maden er lavet fra bunden og er altså frisk fra køkken til gæst. Aarhus Mad og Marked har udvalgt nogle af de bedste stader til jobbet, så publikum kan få stillet deres sult og lade madpakkerne blive hjemme.

 

Maden leveres af:

 

Spiselauget

Der er kommet gourmet på menuen til Kapsejladsen. Hos Spiselauget serverer de nemlig Umamiburgers  med grillet Sous Vide-bøf med trøffelmayo, portobellosvampe, rødløg, syltede agurker og salat i grillet briochebolle. Hertil kan købes rustikke pommes frites.

 

Crêpes a la Cart

Startet af Adrian i 2010. Han startede sit pandekageeventyr på en Christinia-cykel, men har nu flere mobile enheder og er fast at finde på Strøget i København. Han serverer bløde pandekager med sprød kant med fyld fra både søde og det salte køkken. Crêpes a la Cart tilbyder altså en 2-i-1 løsning og kan både sørge for hovedret og dessert.

 

The Fish Project (Crazy Chips)

Startet af Marius og Alexandra – stuntmanden og forretningskvinden. Serverer – efter vores mening – en af landets ubetinget bedste Fish N’ Chips, og alle fortjener muligheden for at sætte tænderne i det sprøde indslag. Fisken er friskfanget og MSC-certificeret, tartarsovsen hjemmerørt og pomfritterne nøje krydret med et helt særligt krydderi. Så kan du altså spise Fish N’ Chips med god samvittighed.

 

Maree Thai Food

Maree kommer oprindeligt fra Thailand, og har helt naturlige rødder i det orientalske gadekøkken. Hos Maree Thai Food kan du få en masse velkendte retter som Phat Thai, Panang Curry og knasende sprøde forårsruller.

 

Food Squad

Food Squad leverer en verdensklasse Crispy pulled pork burger med masser af smag. Bøffen, der er lavet af paneret pulled pork, placeres mellem over- og underdelen af en blød brioche-bolle sammen med Ratatouille, rødløg, romainesalat og chili-mayo. Der laves også en Crispy Chicken burger og vegetarudgaven med stegte portobellosvampe – MUMS!

 

Faour

Hos Faour kan publikum smage specialiteter fra det arabiske køkken. Her kan de nemlig købe falafel- og shawarmawraps lavet efter palæstinensiske traditioner. Falaflerne bliver lavet på bestilling og er altså dugfriske, når gæsten får sin mad. Falaflerne serveres til dagligt i Smag á la Gellerup, som indehaveren af Faour, Mustafa Faour, har været en del af siden 2016.

 

Café Hér og Dér

Espressokaffe med og uden Baileys leveres af Thomas fra Café Her og Dér, der kommer til at holde gæsterne varme, hvis solen ikke kan gøre arbejdet. Der kan desuden købes te og gængse kaffedrikke som Café Latte, Cappucino, Chai Latte og Cortado.

 

Aarhus Mad og Marked: Se listen over madboder til Kapsejladsen i Universitetsparken
Foto: Søren Kjeldgaard

Del artikel

Andre læser også