Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oversigt: Se madboderne til årets SPOT Festival

Af Pernille Søborg

Den 9.-13. maj løber SPOT Festival af stablen i Aarhus, og i år står Aarhus Mad og Marked for en del af ansvaret med at bespise de glade gæster. Menuen byder blandt andet på latinamerikansk mad fra Mistura, saftige burgere fra Food Squad og sprøde fish n’chips fra Crazy Chips.

 

Gæsterne få glæde af følgende madboder og gastronomiske indspark:

 

Mistura

Mistura serverer latinamerikansk mad fra lande som Colombia, Venezuela, Peru, Bolivia og Ecuador. Der er altså tale om en eksotisk smagsoplevelse med masser af krydderier og spændende råvarer. Mistura har netop relanceret deres koncept, så der er helt nyt på menuen. Den står blandt andet på Arepas, som er Venezuelas national-fladbrød fyldt med grøntsager og som fås både i en kød- og vegetarisk udgave. Himmelsk!

 

Food Squad

Food Squad serverer luksusburgere med paneret og friteret pulled pork, saftigt kyllingebryst eller stegte portobellosvampe for et vegetarisk alternativ. De har desuden en ’Vegan Burger’ i støbeskeen, som vi er meget spændte på at smage. Food Squad rammer bredt, så ingen behøver gå sultne hjem. Og hvem kan ikke lide en god burger?

 

The Fish Project (Crazy Chips)

Store stykker frisk, bæredygtig, friteret fisk, hjemmelavet tartarsauce og sprøde fritter. Det er, hvad gæsterne kan forvente, hvis de slår snuden forbi Crazy Chips på SPOT Festival. Konceptet er simpelt: nogle af landets bedste fish n’ chips i en stor eller lille udgave. Så går man ikke helt galt i byen.

 

Crêpes a la Cart

Lækre, bløde pandekager med sprød kant og fyld af enten søde eller salte råvarer. Crêpes a la Cart startede i 2010 og er siden rullet ude til alverdens arrangementer på deres cykelvogne. Pandekagerne fås i både en mad- og dessertvariant, så uanset om du skal have aftensmad eller dessert (eller begge dele), så har Crêpes a la Cart mad til dig.

 

Kalles Kaffe

Uden nogen dikkedarer står Kalles Kaffe for varme drikke til tørstige gæster. Boden byder på alt fra kulsort espresso og cremet Cappucino til varm chokolade og Chai Latte. Så hvis du har brug for et skud energi, hvis solen ikke varmer nok eller hvis du bare har trang til smagen af ristede bønner, kan du med fordel slå et smut forbi Kalles Kaffe og få stillet din trang.

 

Madvognene rulles ind torsdag den 10. maj, og foruden ovenstående kan gæsterne sætte tænderne i mad fra Faour, Teriyaki Sushi, Carl’s Burger og Gyros.

 

Del artikel

Andre læser også