Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Se østjydernes top 5 restauranter i juli

Over 2100 østjyder har bedømt deres restaurantbesøg i juli måned, og førstepladsen går til en restaurant, der ikke er uvant med rosende bemærkninger fra gæsterne. Det er kun de restauranter som bruger dinnerbooking der er med i undersøgelsen.

 

Sommerferien er for mange af os ved at være ovre, og hverdagen kalder igen. Men heldigvis er de gode spiseoplevelser og restaurantbesøg ikke kun forbeholdt ferien. Er du på udkig efter det næste gode spisested, kan du lade dig inspirere af gæsternes favoritter i den forgangne måned.

 

Ifølge en ny opgørelse fra bookingportalen, DinnerBooking.com er Kähler Villa Dining i Risskov den restaurant i hele Østjylland, som har haft de mest tilfredse gæster i juli. Kähler-restauranten er efterfulgt af Frøken Koch, der også blev kåret som halvårets bedste restaurant af gæsterne.

 

Har du planer om at besøge de fem restauranter, kan du lige nu opleve nogle særligt gode oplevelser på et par af dem. På Fedet kan du hele sommeren spise Moules Frites ad Libitum for kun 99 kr., mens du på Nordisk Spisehus kan tage på Tour de Michelin Europa, hvor du kan opleve, hvad der kan komme ud af et samarbejde med tre af Sydeuropas bedste Michelin-restauranter.

 

Gæsternes top 5 i juli

  1. Kähler Villa Dining, Risskov
  2. Frøken Koch, Aarhus C
  3. Café Casablanca, Aarhus C
  4. Restaurant Fedet, Risskov
  5. Nordisk Spisehus, Aarhus C

 

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restauranten, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Denne måneds opgørelse er baseret på 2119 østjyske anmeldelser i juli.